פסטה ברוטב עגבניות ועוף

השף שגב משה מלמד להכין פסטה ברוטב עגבניות ועוף, מנה שהוא מכין לילדים בבית. מנה קלה להכנה, משביעה ומאוד טעימה
השף שגב משה מלמד להכין פסטה ברוטב עגבניות ועוף, מנה שהוא מכין לילדים בבית. מנה קלה להכנה, משביעה ומאוד טעימה
  • משה שגב
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    608
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.2 קק״ל 2433.0 קק״ל
    פחמימות 58.1 גרם 232.5 גרם
    שומן 24.7 גרם 98.9 גרם
    נתרן 973.5 מ״ג 3894.0 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 159.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 77.9 מ״ג 311.6 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 13.4 מ״ג
    אשלגן 639.1 מ״ג 2556.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    608
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.2 קק״ל 2433.0 קק״ל
    פחמימות 58.1 גרם 232.5 גרם
    שומן 24.7 גרם 98.9 גרם
    נתרן 973.5 מ״ג 3894.0 מ״ג
    חלבון 39.7 גרם 159.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 77.9 מ״ג 311.6 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 13.4 מ״ג
    אשלגן 639.1 מ״ג 2556.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
משה שגב
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה ורוטב


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בסיר לפי הוראות היצרן. חותכים את העגבניות לקוביות.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר בינוני ומאדים את השום והאורגנו. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, הפפריקה והמים, מערבבים ושוב מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים את המלח והבזיליקום ומערבבים.
  3. מכינים את העוף: מערבבים את חזה עוף עם שמן הזית, המלח, הפלפל והפפריקה. מחממים מחבת גריל לחום הכי גבוה וצולים את העוף כ-2 דקות מכל צד, או עד לקבלת חזה עוף צלוי עם פסים מגרים. מוציאים את העוף מהמחבת וחותכים לרצועות דקיקות.
  4. מעברים את העוף והפסטה לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים בקערות.

הערות

  • מנה שהיא ארוחה משביעה וטעימה. יש לחתוך ולהגיש בהתאם למיומנות האכילה.

tip

טיפ מקרר Hisense

על מנת לשמור על בשר מופשר או דגים בטמפרטורה שהכי מתאימה להם יש צורך במגירת אפס. מגירה זו שומרת על טמפרטורה מעט נמוכה יותר משאר חלל המקרר, ובכך תורמת להם להחזיק זמן רב יותר ולשמור על הטריות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב עגבניות ועוף

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אלדר אטל

    יצא מושלם

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות