להירגע עם רוגעלך ריבה וחמאת בוטנים

מתכון מפנק לרוגעלך שמכיל בתוכו את השילוב המושלם: ריבה וחמאת בוטנים! כל מה שצריך זה להכין כוס קפה טובה ליד ואתם מתחילים את הבוקר שלכם הכי נכון שיש
מתכון מפנק לרוגעלך שמכיל בתוכו את השילוב המושלם: ריבה וחמאת בוטנים! כל מה שצריך זה להכין כוס קפה טובה ליד ואתם מתחילים את הבוקר שלכם הכי נכון שיש
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    282
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.8 קק״ל 5635.4 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 537.5 גרם
    שומן 17.0 גרם 340.5 גרם
    נתרן 328.7 מ״ג 6573.8 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 131.8 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 251.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 110.7 מ״ג 2213.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    282
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.8 קק״ל 5635.4 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 537.5 גרם
    שומן 17.0 גרם 340.5 גרם
    נתרן 328.7 מ״ג 6573.8 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 131.8 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 12.6 מ״ג 251.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 110.7 מ״ג 2213.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
נעמה פלד
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

ציפוי

  • טרופה עם כמה כפות מים

אופן הכנה

  1. לשים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק חלק ונעים. מכניסים את הבצק מכוסה בניילון נצמד לשעה למקרר.
  2. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.
  3. מרדדים על משטח מקומח כל כדור לעיגול.
  4. מורחים על כל עיגול חמאת בוטנים וריבה ומפזרים בוטנים מרוסקים.
  5. חותכים כל עיגול לשמונה משולשים (כמו שחותכים פיצה) ומגלגלים כל משולש מהחלק הרחב אל החלק הצר.
  6. מניחים את הרוגלך בתבנית התנור המכוסה בנייר אפייה במרווחים.
  7. מורחים את הרוגלך בביצה טרופה מהולה במעט מים.
  8. אופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות בערך 15 דקות.

    רוגעלך ריבה וחמאת בוטנים. צילום: אלי שטרול
    רוגעלך ריבה וחמאת בוטנים. צילום: אלי שטרול


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
להירגע עם רוגעלך ריבה וחמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה. הן באמת מצויינות.

    Avatar
    רונית

    אני יודעת שהמתכון של העוגיות בחסות בלובנד אבל האם אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה? רוצה להכין את העוגיות ולא אוהבת להשתמש במרגרינה…

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רונית,
      את יכולה להחליף את המרגרינה בחמאה באותה כמות.
      בהצלחה וספרי לנו איך יצא.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות