ברד פודינג מושחת מסופגניות ריבה

נשארו לכם סופגניות ישנות מאתמול? אל תזרקו! מאפה ברד פודינג שווה, קליל והכי חשוב - טעים. תהנו
נשארו לכם סופגניות ישנות מאתמול? אל תזרקו! מאפה ברד פודינג שווה, קליל והכי חשוב - טעים. תהנו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    1001
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1000.8 קק״ל 1000.8 קק״ל
    פחמימות 121.3 גרם 121.3 גרם
    שומן 37.5 גרם 37.5 גרם
    נתרן 2401.6 מ״ג 2401.6 מ״ג
    חלבון 51.2 גרם 51.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 929.4 מ״ג 929.4 מ״ג
    סידן 622.3 מ״ג 622.3 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 1026.8 מ״ג 1026.8 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    1001
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1000.8 קק״ל 1000.8 קק״ל
    פחמימות 121.3 גרם 121.3 גרם
    שומן 37.5 גרם 37.5 גרם
    נתרן 2401.6 מ״ג 2401.6 מ״ג
    חלבון 51.2 גרם 51.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 14.9 גרם
    כולסטרול 929.4 מ״ג 929.4 מ״ג
    סידן 622.3 מ״ג 622.3 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 1026.8 מ״ג 1026.8 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ברד פודינג סופגניות

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מפרקים את הסופגניות לחתיכות קטנות ומניחים בתבנית פיירקס גדולה (35*22) או כל תבנית אחרת.
  3. טורפים בקערה את יתר המרכיבים ויוצקים מעל הסופגניות.
  4. דוחסים את הסופגניות בידיים או כף כדי שיספגו היטב את כל הנוזלים ומשאירים בצד ל-10 דקות. מדי פעם דוחסים שוב.
  5. אופים 40-45 דקות להזהבה יפה.
  6. מוציאים מהתנור, מפזרים מעל אבקת סוכר, מלח גס או קרמל מלוח ומגישים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ברד פודינג מושחת מסופגניות ריבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות