מילפיי חסכוני בקלוריות של שרית נובק
הקינוח המוכר והאהוב - מילפיי, בגרסה חסכונית בקלוריות! שרית נובק האלופה מלמדת אותנו צעד אחר צעד איך מכינים מילפיי מושלם - הכינו כפיות!
הקינוח המוכר והאהוב - מילפיי, בגרסה חסכונית בקלוריות! שרית נובק האלופה מלמדת אותנו צעד אחר צעד איך מכינים מילפיי מושלם - הכינו כפיות!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1070.7 קק״ל 5353.4 קק״לפחמימות 76.3 גרם 381.3 גרםשומן 79.0 גרם 395.0 גרםנתרן 0.6 מ״ג 2.9 מ״גחלבון 14.2 גרם 71.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 44.3 גרם 221.5 גרםכולסטרול 48.0 מ״ג 240.0 מ״גסידן 30.1 מ״ג 150.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 1.5 מ״ג 7.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1071
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1070.7 קק״ל 5353.4 קק״לפחמימות 76.3 גרם 381.3 גרםשומן 79.0 גרם 395.0 גרםנתרן 0.6 מ״ג 2.9 מ״גחלבון 14.2 גרם 71.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 44.3 גרם 221.5 גרםכולסטרול 48.0 מ״ג 240.0 מ״גסידן 30.1 מ״ג 150.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 1.5 מ״ג 7.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1071 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 חבילה בצק עליםמופשר לילה במקרר
-
1 כף ממתיק טרוביה
מילוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
200 גרם גבינת מסקרפונהבטמפרטורת החדר
-
2 כפיות ממתיק טרוביה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 סלסילה תותיםאו פירות יער טריים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את בסיסי הבצק: פותחים את הבצק על גבי נייר אפיה ומרדדים אותו במערוך ליריעה דקה. מפזרים מעל הבצק כף סוכר טרוביה ומהדקים במערוך.
- מניחים מעל הבצק נייר אפיה נוסף ומעליו מניחים תבנית נוספת. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק משחים.
- מוציאים את הבצק מהתנור וחותכים למלבנים בגודל 5*10 ס”מ ומצננים.
- מכינים את המילוי: מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מקציפים ביחד את כל המצרכים: שמנת, מסקרפונה, תמצית וניל וממתיק טרוביה.
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק בעובי 1 ס”מ ומזלפים תלוליות על גבי בסיס בצק.
- מניחים מעליו בסיס נוסף ומזלפים תלוליות מהקרם גם מעליו. חוזרים על הפעולה שוב - סה”כ 3 בסיסים ו-3 שכבות קרם.
- מסדרים פירות מלמעלה ושומרים בקירור עד ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את בסיסי הבצק: פותחים את הבצק על גבי נייר אפיה ומרדדים אותו במערוך ליריעה דקה. מפזרים מעל הבצק כף סוכר טרוביה ומהדקים במערוך.
- מניחים מעל הבצק נייר אפיה נוסף ומעליו מניחים תבנית נוספת. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהבצק משחים.
- מוציאים את הבצק מהתנור וחותכים למלבנים בגודל 5*10 ס”מ ומצננים.
- מכינים את המילוי: מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מקציפים ביחד את כל המצרכים: שמנת, מסקרפונה, תמצית וניל וממתיק טרוביה.
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק בעובי 1 ס”מ ומזלפים תלוליות על גבי בסיס בצק.
- מניחים מעליו בסיס נוסף ומזלפים תלוליות מהקרם גם מעליו. חוזרים על הפעולה שוב - סה”כ 3 בסיסים ו-3 שכבות קרם.
- מסדרים פירות מלמעלה ושומרים בקירור עד ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן