ממרח לוטוס ביתי של הקונדיטורית ליאור משיח
מתים על עוגיות לוטוס? אז למה שלא תכינו ממרח לוטוס ביתי בקלי קלות? ממרח טעים עם טאץ' של קינמון, אידאלי לאפייה, לקישוט או אפילו על טוסט חם ופריך. יאמי!
מתים על עוגיות לוטוס? אז למה שלא תכינו ממרח לוטוס ביתי בקלי קלות? ממרח טעים עם טאץ' של קינמון, אידאלי לאפייה, לקישוט או אפילו על טוסט חם ופריך. יאמי!
- ליאור משיח
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1959.4 קק״ל 1959.4 קק״לפחמימות 221.7 גרם 221.7 גרםשומן 102.1 גרם 102.1 גרםנתרן 2157.5 מ״ג 2157.5 מ״גחלבון 17.2 גרם 17.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרםשומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.5 מ״ג 11.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 39.9 מ״ג 39.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות1959
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1959.4 קק״ל 1959.4 קק״לפחמימות 221.7 גרם 221.7 גרםשומן 102.1 גרם 102.1 גרםנתרן 2157.5 מ״ג 2157.5 מ״גחלבון 17.2 גרם 17.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרםשומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.5 מ״ג 11.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 39.9 מ״ג 39.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 1959 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
260 גרם עוגיות לוטוס
-
75 גרם מזולה – ללא תוספת מלחמומסת
-
90 מ"ל חלב שקדים
-
30 גרם סוכר חום
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- טוחנים יחד את כל חומרי הגלם בבלנדר או מעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית.
- עוצרים את הבלנדר או את מעבד המזון, ובזהירות בעזרת מרית או כף מורידים את התערובת שהצטברה בצדדים.
- ממשיכים לטחון וחוזרים על הפעולה כמה שצריך עד לקבלת תערובת חלקה עם מרקם אחיד ומראה מבריק.
- מעבירים את התערובת לצנצנת נקייה.
- נותנים לתערובת להתקרר, ואז סוגרים את הצנצנת ושומרים במקרר.
אופן הכנה
- טוחנים יחד את כל חומרי הגלם בבלנדר או מעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית.
- עוצרים את הבלנדר או את מעבד המזון, ובזהירות בעזרת מרית או כף מורידים את התערובת שהצטברה בצדדים.
- ממשיכים לטחון וחוזרים על הפעולה כמה שצריך עד לקבלת תערובת חלקה עם מרקם אחיד ומראה מבריק.
- מעבירים את התערובת לצנצנת נקייה.
- נותנים לתערובת להתקרר, ואז סוגרים את הצנצנת ושומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
היי ריתי לדעת אם אפשר להקפיא?
היי רונית, מומלץ לשמור את הממרח בקירור, אך ניתן להקפיא