פיצקעלך: פיצות קטנות ואישיות מקמח כוסמין
פיצות אישיות מהירות ופשוטות מקמח כוסמין. פשוט להכין את הבצק והרוטב בכמה דקות, לשים כל תוספת שאוהבים, לאפות ולהגיש! ארוחה קלה וכיפית לכל המשפחה
פיצות אישיות מהירות ופשוטות מקמח כוסמין. פשוט להכין את הבצק והרוטב בכמה דקות, לשים כל תוספת שאוהבים, לאפות ולהגיש! ארוחה קלה וכיפית לכל המשפחה
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1531.0 קק״ל 9186.3 קק״לפחמימות 167.1 גרם 1002.5 גרםסוכר 6.8 גרם 40.8 גרםשומן 56.4 גרם 338.3 גרםנתרן 3643.4 מ״ג 21860.7 מ״גחלבון 55.3 גרם 331.7 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 14.6 גרם 87.6 גרםכולסטרול 39.3 מ״ג 236.0 מ״גסידן 402.5 מ״ג 2415.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 130.9 מ״ג 785.6 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות1531
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1531.0 קק״ל 9186.3 קק״לפחמימות 167.1 גרם 1002.5 גרםסוכר 6.8 גרם 40.8 גרםשומן 56.4 גרם 338.3 גרםנתרן 3643.4 מ״ג 21860.7 מ״גחלבון 55.3 גרם 331.7 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 14.6 גרם 87.6 גרםכולסטרול 39.3 מ״ג 236.0 מ״גסידן 402.5 מ״ג 2415.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 130.9 מ״ג 785.6 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 1531 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 1/2 ק"ג קמח כוסמין
-
2 1/2 כפות שמרים יבשים
-
3 כפיות סוכר לבן
-
1 1/2 כפות מלח דק
-
3/4 כוס שמן זית
-
4 כוסות מים פושריםניתן להוסיף יותר במידת הצורך
רוטב
-
1 כוס רוטב עגבניות נפוליטנה
-
1 כף שוםכתוש
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבשלא חובה
-
1 כפית אורגנו יבש
תוספות
-
400 גרם גבינת מוצרלהמגוררת. או כל גבינה צהובה אחרת שאוהבים
-
1 כוס גרגירי תירס
-
1 כוס זיתים ירוקיםמגולענים
-
1 עגבנייה בינוניתפרוסה
-
5 פטריות שמפיניון בינוניותפרוסות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים למיקסר ומערבלים במשך 10 דקות.
- מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים אותו בניילון נצמד.
- נותנים לבצק לנוח שעה ולהכפיל את נפחו. ניתן להתפיח פעמיים ע”י הורדת הנפח והתפחה שניה.
- מכינים את הרוטב: בקערית מערבבים את רוטב העגבניות עם התבלינים.
- מרדדים את הבצק, מניחים על תבנית, מורחים את הרוטב, מפזרים גבינה בשפע ושמים את כל התוספות שאוהבים. הכל הולך!
- אופים את הפיצה כרבע שעה בתנור.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מכינים את הבצק: מכניסים את כל החומרים למיקסר ומערבלים במשך 10 דקות.
- מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים אותו בניילון נצמד.
- נותנים לבצק לנוח שעה ולהכפיל את נפחו. ניתן להתפיח פעמיים ע”י הורדת הנפח והתפחה שניה.
- מכינים את הרוטב: בקערית מערבבים את רוטב העגבניות עם התבלינים.
- מרדדים את הבצק, מניחים על תבנית, מורחים את הרוטב, מפזרים גבינה בשפע ושמים את כל התוספות שאוהבים. הכל הולך!
- אופים את הפיצה כרבע שעה בתנור.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
פיצה ממש טעימה יצאה לי בזכותכם
היי דליה, איזה כיף לשמוע.
אני בטיפול גמילה מסוכר. מה אפשר להוסיף להצק במקום סוכר?
אפשר להשתמש בסילאן או דבש.
האם אפשר להחליף חצי מקמח הכוסמין בקמח לבן? אין לי מספיק קמח כוסמין. אשמח לתשובה מהירה
כן בוודאי.