פנקייק טבעוני – לא לטבעוניים בלבד!
מי לא אוהב פנקייק? אפילו טבעוניים אוהבים! קבלו פינוק שהוא ממש לא לטבעוניים בלבד. פנקייק טבעוני עם המון בננות, מייפל ודברים טובים. זו ארוחת השבת בבוקר שלכם
מי לא אוהב פנקייק? אפילו טבעוניים אוהבים! קבלו פינוק שהוא ממש לא לטבעוניים בלבד. פנקייק טבעוני עם המון בננות, מייפל ודברים טובים. זו ארוחת השבת בבוקר שלכם
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.0 קק״ל 1556.2 קק״לפחמימות 59.4 גרם 237.4 גרםשומן 48.1 גרם 192.5 גרםנתרן 45.1 מ״ג 180.4 מ״גחלבון 32.0 גרם 127.9 גרםסיבים תזונתיים 26.8 גרם 107.3 גרםשומן רווי 28.2 גרם 112.6 גרםכולסטרול 26.7 מ״ג 106.8 מ״גסידן 47.1 מ״ג 188.4 מ״גברזל 26.8 מ״ג 107.2 מ״גאשלגן 41.2 מ״ג 164.8 מ״גאבץ 26.7 מ״ג 106.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות389
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.0 קק״ל 1556.2 קק״לפחמימות 59.4 גרם 237.4 גרםשומן 48.1 גרם 192.5 גרםנתרן 45.1 מ״ג 180.4 מ״גחלבון 32.0 גרם 127.9 גרםסיבים תזונתיים 26.8 גרם 107.3 גרםשומן רווי 28.2 גרם 112.6 גרםכולסטרול 26.7 מ״ג 106.8 מ״גסידן 47.1 מ״ג 188.4 מ״גברזל 26.8 מ״ג 107.2 מ״גאשלגן 41.2 מ״ג 164.8 מ״גאבץ 26.7 מ״ג 106.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 389 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ל-8 פנקייקים קטנים:
-
1 כוס קמח כוסמין
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
2 כפות גדושות סוכר חום
-
1 כף גדושה חמאת שקדיםאו חמאת קשיו
-
1 כוס חלב שקדיםאו כל חלב צמחי אחר
-
1 כפית תמצית וניל
-
3 כפות שמן קנולה
לטיגון:
-
1/4 כוס שמן קנולה
לקישוט:
-
1 חופן אוכמניות טריות
-
2 בננותחתוכות
אופן הכנה
- מערבבים בקערה בינונית את כל החומרים היבשים.
- מוסיפים את השמן, חלב השקדים, ממרח השקדים ותמצית הוניל ומערבבים לעיסה אחידה.
- מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן לטיגון.
- כאשר המחבת חמה יוצקים מהבלילה פנקייקים בעזרת מצקת.
- מטגנים את הפנקייקים והופכים רק כאשר מתחילות להופיע בועות קטנות. מטגנים עוד דקה את הצד השני ומעבירים לצלחת.
- מקשטים בבננות, אוכמניות, תותים והמון מייפל.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה בינונית את כל החומרים היבשים.
- מוסיפים את השמן, חלב השקדים, ממרח השקדים ותמצית הוניל ומערבבים לעיסה אחידה.
- מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן לטיגון.
- כאשר המחבת חמה יוצקים מהבלילה פנקייקים בעזרת מצקת.
- מטגנים את הפנקייקים והופכים רק כאשר מתחילות להופיע בועות קטנות. מטגנים עוד דקה את הצד השני ומעבירים לצלחת.
- מקשטים בבננות, אוכמניות, תותים והמון מייפל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן