סנו רקע

פנקייק רשת מטריף במילוי קצפת – הטרנד ששבר את הרשת!

פנקייק רשת שכבש את המסך הקטן! פנקייק קליל מאוורר במילוי נפלא ומפנק של קצפת מתוקה, עם פירות טריים ומרעננים, רוצו להכין!
פנקייק רשת שכבש את המסך הקטן! פנקייק קליל מאוורר במילוי נפלא ומפנק של קצפת מתוקה, עם פירות טריים ומרעננים, רוצו להכין!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    517
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 517.1 קק״ל 2068.5 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 155.9 גרם
    שומן 29.7 גרם 119.0 גרם
    נתרן 100.0 מ״ג 400.2 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 41.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 55.0 גרם
    כולסטרול 129.0 מ״ג 516.2 מ״ג
    סידן 47.7 מ״ג 190.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 113.2 מ״ג 452.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    517
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 517.1 קק״ל 2068.5 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 155.9 גרם
    שומן 29.7 גרם 119.0 גרם
    נתרן 100.0 מ״ג 400.2 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 41.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 13.7 גרם 55.0 גרם
    כולסטרול 129.0 מ״ג 516.2 מ״ג
    סידן 47.7 מ״ג 190.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 113.2 מ״ג 452.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור

איזה כיף שאפשר “למכור” פנקייקים בתור ארוחת בוקר ולא רק כקינוח ששובר את הטעם אבל גם משאיר רגשות אשם. קבלו מתכון מעולה לארוחת בוקר כיפית המורכבת מפנקייקים בצורת רשת, או תחרה אם תרצו, במילוי קצפת ועם תוספת פירות בצד.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבלילה: טורפים היטב בקערה את הביצים, החלב, השמן, הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב לבלילה אחידה בלי גושים.
  2. מעבירים את הבלילה לשקית זיפר סליידר סנו סושי וסוגרים. חותכים חור קטן בפינת השקית. מחממים מחבת נון-סטיק.
  3. מזלפים למחבת פסים לאורך ולרוחב ליצירת רשת, מבשלים כמה דקות עד שהפנקייק מזהיב מלמטה ומוציאים לצלחת.
  4. מכינים את הקצפת למילוי: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג לקצפת יציבה.
  5. מעבירים את הקצפת לשקית זיפר סליידר סנו סושי וסוגרים. גוזרים את הקצה ומזלפים את הקצפת על רשת הפנקייק. מגלגלים לגליל, מקשטים בפירות ואבקת סוכר ומגישים.
פנקייק רשת
פנקייק רשת במילוי קצפת. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייק רשת מטריף במילוי קצפת – הטרנד ששבר את הרשת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות