שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בכמה דקות!
שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בקלי קלות! שוקיים בציפוי פירורי לחם ותבלינים שמערבבים בקערה בצ'יק ושולחים לאפייה בתנור אובן נינג'ה
שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בקלי קלות! שוקיים בציפוי פירורי לחם ותבלינים שמערבבים בקערה בצ'יק ושולחים לאפייה בתנור אובן נינג'ה
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.0 קק״ל 1900.2 קק״לפחמימות 114.9 גרם 1149.4 גרםשומן 103.2 גרם 1031.6 גרםנתרן 776.3 מ״ג 7763.1 מ״גחלבון 103.2 גרם 1031.7 גרםסיבים תזונתיים 102.2 גרם 1021.7 גרםשומן רווי 101.0 גרם 1009.9 גרםכולסטרול 100.8 מ״ג 1008.0 מ״גסידן 107.0 מ״ג 1069.6 מ״גברזל 101.3 מ״ג 1012.6 מ״גאשלגן 141.5 מ״ג 1415.3 מ״גאבץ 101.1 מ״ג 1010.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 56 דק׳
-
קלוריות190
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.0 קק״ל 1900.2 קק״לפחמימות 114.9 גרם 1149.4 גרםשומן 103.2 גרם 1031.6 גרםנתרן 776.3 מ״ג 7763.1 מ״גחלבון 103.2 גרם 1031.7 גרםסיבים תזונתיים 102.2 גרם 1021.7 גרםשומן רווי 101.0 גרם 1009.9 גרםכולסטרול 100.8 מ״ג 1008.0 מ״גסידן 107.0 מ״ג 1069.6 מ״גברזל 101.3 מ״ג 1012.6 מ״גאשלגן 141.5 מ״ג 1415.3 מ״גאבץ 101.1 מ״ג 1010.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 56 דק׳ | קלוריות 190 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
שטופות ויבשות
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כוסות פירורי לחם
-
1/2 כפית טימין יבש
-
1/2 כפית פטרוזיליה יבשה
-
1 כפית אבקת שוםאו שום גבישי
-
1/2 כפית אבקת חרדל
-
1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל לבן טחון
-
1 כפית גדושה מלח דק
ופן הכנה
- בקערית מערבבים היטב את פירורי הלחם והתבלינים.
- בקערה גדולה מניחים את השוקיים, שופכים עליהן את השמן ומערבבים עד שכל השוקיים משומנות.
- מפזרים את תערובת פירורי הלחם והתבלינים על השוקיים ומערבבים בעזרת הידיים.
- מהדקים ככל הניתן את הציפוי לכל אחת מהשוקיים, בזמן שמעבירים לרשת הטיגון של תנור הנינג׳ה.
- מרכיבים את שלבי המגשים של התנור- ראשית, את המגש התחתון ביותר לאיסוף הפירורים, לאחר מכן את הרשת, התבנית השחורה שחוסכת הרבה ניקיון ובסוף את רשת הטיגון עם השוקיים.
- מפעילים על מצב טיגון באוויר חם ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-40 דקות.
- מומלץ להגיש את השוקיים לצד רטבים שאוהבים.
ופן הכנה
- בקערית מערבבים היטב את פירורי הלחם והתבלינים.
- בקערה גדולה מניחים את השוקיים, שופכים עליהן את השמן ומערבבים עד שכל השוקיים משומנות.
- מפזרים את תערובת פירורי הלחם והתבלינים על השוקיים ומערבבים בעזרת הידיים.
- מהדקים ככל הניתן את הציפוי לכל אחת מהשוקיים, בזמן שמעבירים לרשת הטיגון של תנור הנינג׳ה.
- מרכיבים את שלבי המגשים של התנור- ראשית, את המגש התחתון ביותר לאיסוף הפירורים, לאחר מכן את הרשת, התבנית השחורה שחוסכת הרבה ניקיון ובסוף את רשת הטיגון עם השוקיים.
- מפעילים על מצב טיגון באוויר חם ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-40 דקות.
- מומלץ להגיש את השוקיים לצד רטבים שאוהבים.
Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן