פיצה דפי אורז: איך מכינים את המנה הטרנדית?
העובדה שאנחנו מכינים את גופנו לקיץ, לא אומרת שצריך להפסיק לאכול פיצה! אז מה עושים? מכינים פיצה דפי אורז בקלי קלות ונהנים מכל העולמות
העובדה שאנחנו מכינים את גופנו לקיץ, לא אומרת שצריך להפסיק לאכול פיצה! אז מה עושים? מכינים פיצה דפי אורז בקלי קלות ונהנים מכל העולמות
- שיר פורטמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2092.9 קק״ל 2092.9 קק״לפחמימות 1896.3 גרם 1896.3 גרםשומן 1881.4 גרם 1881.4 גרםנתרן 2879.1 מ״ג 2879.1 מ״גחלבון 1885.2 גרם 1885.2 גרםסיבים תזונתיים 1874.2 גרם 1874.2 גרםשומן רווי 1874.5 גרם 1874.5 גרםכולסטרול 2169.2 מ״ג 2169.2 מ״גסידן 1973.7 מ״ג 1973.7 מ״גברזל 1876.0 מ״ג 1876.0 מ״גאשלגן 3018.9 מ״ג 3018.9 מ״גאבץ 1873.7 מ״ג 1873.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות2093
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2092.9 קק״ל 2092.9 קק״לפחמימות 1896.3 גרם 1896.3 גרםשומן 1881.4 גרם 1881.4 גרםנתרן 2879.1 מ״ג 2879.1 מ״גחלבון 1885.2 גרם 1885.2 גרםסיבים תזונתיים 1874.2 גרם 1874.2 גרםשומן רווי 1874.5 גרם 1874.5 גרםכולסטרול 2169.2 מ״ג 2169.2 מ״גסידן 1973.7 מ״ג 1973.7 מ״גברזל 1876.0 מ״ג 1876.0 מ״גאשלגן 3018.9 מ״ג 3018.9 מ״גאבץ 1873.7 מ״ג 1873.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 2093 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 דפי אורזמזרח מערב
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 חופן גבינה צהובה 22%מגורדת
-
1 חופן בזיליקוםעלי בזיליקום
-
1 חופן גבינת פרמזןמגוררת
-
2 כפות חלב 3%
-
1 ביצה L
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- בצלחת גדולה שמים את החלב, הביצה, המלח והפלפל וטורפים היטב.
- מכניסים פנימה את דף האורז ומצפים אותו היטב משני הצדדים.
- מניחים את דף האורז הראשון על מחבת חמה מאוד עם מעט שמן ומוסיפים מעליו עוד שני דפי אורז מצופים בבלילה.
- כשהחלק התחתון הופך להיות קריספי ושחום והופכים לצד השני.
- מורחים את רסק העגבניות מעל ומפזרים את הגבינה הצהובה.
- אחרי דקה, מפזרים מעל את הפרמזן, עלי הבזיליקום ושמן הזית.
- כשהחלק התחתון שחום מורידים מהאש ומגישים.
אופן הכנה
- בצלחת גדולה שמים את החלב, הביצה, המלח והפלפל וטורפים היטב.
- מכניסים פנימה את דף האורז ומצפים אותו היטב משני הצדדים.
- מניחים את דף האורז הראשון על מחבת חמה מאוד עם מעט שמן ומוסיפים מעליו עוד שני דפי אורז מצופים בבלילה.
- כשהחלק התחתון הופך להיות קריספי ושחום והופכים לצד השני.
- מורחים את רסק העגבניות מעל ומפזרים את הגבינה הצהובה.
- אחרי דקה, מפזרים מעל את הפרמזן, עלי הבזיליקום ושמן הזית.
- כשהחלק התחתון שחום מורידים מהאש ומגישים.
מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן