אנטריקוט טחון

המבורגר ניו יורק2

המבורגר ניו יורק

המבורגר של המאסטר איתי אדרי, הסוד להמבורגר עסיסי ולא דחוס הוא לישה בידיים פתוחות, מה זה אומר? ואיך עושים את זה נכון? כל התשובות במתכון
צ'יבוריקי

צ׳יבורקי – כיסון גאורגי במילוי בשר של ג’אנה חן

ג׳אנה חן מכינה מנה קלאסית מהמטבח הגיאורגי: צ׳יבורקי במילוי בשר. כיסוני בצק מטוגנים במלית עסיסית של בשר אנטריקוט שאוכלים עם הידיים
קטאייף במילוי אנטרקוט

קטאייף במילוי אנטריקוט

השף מאיר אדוני והילה אלפרט לוקחים מנה מתוקה מהמטבח הערבי ומכינים אותה בצורה מיוחדת שלא תוכלו לעמוד בפניה: קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
25:05

המבורגר ב-10 דקות של ישראל אהרוני

למה להזמין אם אפשר להכין בבית? אהרוני מכין את אוכל השחיתות האולטימטיבי - המבורגר ב-10 דקות שמגישים בלחמנייה עם מיונז פיקנטי
16:10

סיגרים ממולאים בשר עם טחינה חריפה

אבי לוי מכין מנה נהדרת לאירוח - סיגרים במילוי בשר אנטריקוט, שחומים ופריכים, עם טחינת פלפלים חריפה
המבורגר ופוטטו

המבורגר מושחת של אהרוני בגריל

מנת שחיתות אולטימטיבית של אהרוני - המבורגר עסיסי מבשר אנטריקוט עם מיונז פיקנטי מוגש בתוך לחמניית המבורגר איכותית. הכנה במכשיר אחד אפילו בלי לכלכך את הכיריים