-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 205.3 קק״ל 1231.7 קק״לפחמימות 6.5 גרם 38.7 גרםשומן 17.5 גרם 105.2 גרםנתרן 543.5 מ״ג 3260.8 מ״גחלבון 6.2 גרם 37.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.9 גרםשומן רווי 11.0 גרם 66.2 גרםכולסטרול 46.0 מ״ג 276.0 מ״גסידן 142.4 מ״ג 854.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 32.6 מ״ג 195.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות205
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 205.3 קק״ל 1231.7 קק״לפחמימות 6.5 גרם 38.7 גרםשומן 17.5 גרם 105.2 גרםנתרן 543.5 מ״ג 3260.8 מ״גחלבון 6.2 גרם 37.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.9 גרםשומן רווי 11.0 גרם 66.2 גרםכולסטרול 46.0 מ״ג 276.0 מ״גסידן 142.4 מ״ג 854.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 32.6 מ״ג 195.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 205 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בישול
-
10 תפוחי אדמה גורמה בינוניים
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 קורט מלח גס
חמאה מתובלת
-
100 גרם חמאה
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כוס פירורי לחם
הגשה
-
100 גרם גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שוטפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות.
- שמים את תפוחי האדמה בסיר עם סודה לשתייה ומלח גס ושופכים מעל מים רותחים.
- מבשלים במשך 10 דקות בדיוק.
- מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על מגבת.
- שמים את החמאה בקערה וממיסים במיקרוגל במשך דקה.
- מוסיפים לחמאה את התבלינים ואת פירורי הלחם ומערבבים.
- טובלים כל קוביית תפוח אדמה בחמאה המתובלת ופורסים בתבנית.
- אופים במשך 45-50 דקות.
- מוציאים ומפזרים פרמזן מגורר מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שוטפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות.
- שמים את תפוחי האדמה בסיר עם סודה לשתייה ומלח גס ושופכים מעל מים רותחים.
- מבשלים במשך 10 דקות בדיוק.
- מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על מגבת.
- שמים את החמאה בקערה וממיסים במיקרוגל במשך דקה.
- מוסיפים לחמאה את התבלינים ואת פירורי הלחם ומערבבים.
- טובלים כל קוביית תפוח אדמה בחמאה המתובלת ופורסים בתבנית.
- אופים במשך 45-50 דקות.
- מוציאים ומפזרים פרמזן מגורר מעל.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
תודה נראה מעולה
תודה רבה אורה!
זה נראה מעולה, איזה עלים יד על התפו״א? זה אולי עלי רוזמרין?
היי מיכל, אלה גבעולי טימין, לא חובה להוסיף, אך אפשרי