-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1035.5 קק״ל 6212.9 קק״לפחמימות 135.2 גרם 811.0 גרםשומן 49.5 גרם 297.2 גרםנתרן 244.5 מ״ג 1466.8 מ״גחלבון 14.6 גרם 87.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 28.1 גרם 168.7 גרםכולסטרול 180.6 מ״ג 1083.8 מ״גסידן 140.2 מ״ג 841.1 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 270.7 מ״ג 1624.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות1036
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1035.5 קק״ל 6212.9 קק״לפחמימות 135.2 גרם 811.0 גרםשומן 49.5 גרם 297.2 גרםנתרן 244.5 מ״ג 1466.8 מ״גחלבון 14.6 גרם 87.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 28.1 גרם 168.7 גרםכולסטרול 180.6 מ״ג 1083.8 מ״גסידן 140.2 מ״ג 841.1 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 270.7 מ״ג 1624.0 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 1036 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה
-
200 גרם סוכר חום כההאו כוס פחות 2 כפות
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
2L או 110 גרם ביצים
-
3כוסות או 420 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 קורט מלח דק
מילוי
-
300 גרם שוקולד לבן
-
50 גרם מחית פיסטוק עם סוכראיכותית
אופן הכנה
- בקערה ממיסים יחד את השוקולד הלבן עם מחית הפיסטוק.
- מזלפים/מסדרים עם כף 12 דסקיות של הממרח שהתקבל ומקפיאים.
- בקערה מערבבים היטב את החמאה הרכה, הסוכר החום הכהה, הסוכר הלבן והמלח.
- מוסיפים את הביצים ומאחדים.
- מוסיפים את הקמח והסודה ומאחדים.
- מקררים את הבצק כשעה במקרר.
- לאחר הקירור שוקלים כדורים של 45 גרם.
- בכל הרכבה לוקחים שני כדורים, משטחים אותם לצורת פיתה דקה, מניחים את המילוי על אחד מהם וסוגרים עם השני. חשוב לחבר היטב בקצוות.
- מסדרים מקסימום 6 עוגיות בתבנית תנור שטוחה שתונח על הרשת ואופים בחום של 165 מעלות טורבו במשך כ-12 דקות.
- מצננים היטב את העוגיות ומקשטים בשוקולד לבן מומס ושברי פיסטוק.
אופן הכנה
- בקערה ממיסים יחד את השוקולד הלבן עם מחית הפיסטוק.
- מזלפים/מסדרים עם כף 12 דסקיות של הממרח שהתקבל ומקפיאים.
- בקערה מערבבים היטב את החמאה הרכה, הסוכר החום הכהה, הסוכר הלבן והמלח.
- מוסיפים את הביצים ומאחדים.
- מוסיפים את הקמח והסודה ומאחדים.
- מקררים את הבצק כשעה במקרר.
- לאחר הקירור שוקלים כדורים של 45 גרם.
- בכל הרכבה לוקחים שני כדורים, משטחים אותם לצורת פיתה דקה, מניחים את המילוי על אחד מהם וסוגרים עם השני. חשוב לחבר היטב בקצוות.
- מסדרים מקסימום 6 עוגיות בתבנית תנור שטוחה שתונח על הרשת ואופים בחום של 165 מעלות טורבו במשך כ-12 דקות.
- מצננים היטב את העוגיות ומקשטים בשוקולד לבן מומס ושברי פיסטוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
הי פודיז, שימו לב שמשנים את כמות העוגיות אז אכן כמות המצרכים משתנה בהתאם אבל לא הכמות של הסוכר החום שכתובה בהערות באדום. כלומר גם ב6 עוגיות וגם ב15 עוגיות זה רושפ כוס פחות 2 כפות. אז או שתתקנו, או שתציינו שזה רלוונטי לכמות של 6 עוגיות.