סנו רקע

עוגיות ריפעת מרוקאיות לשעת התה

עוגיות ריפעת מרוקאיות - עוגיות קרקר מתוקות ופריכות, בניחוח אניס משכר שמכינים בקערת מיקסר אחת. אידיאליות ליד כוס תה עם נענע בכל שעה של היום
עוגיות ריפעת מרוקאיות - עוגיות קרקר מתוקות ופריכות, בניחוח אניס משכר שמכינים בקערת מיקסר אחת. אידיאליות ליד כוס תה עם נענע בכל שעה של היום
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 1 דקה
  • קלוריות
    84
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.4 קק״ל 3375.6 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 579.2 גרם
    שומן 3.0 גרם 119.6 גרם
    נתרן 12.7 מ״ג 508.4 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 75.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 54.8 גרם
    כולסטרול 18.8 מ״ג 752.4 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 351.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 22.0 מ״ג 879.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 1 דקה
  • קלוריות
    84
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.4 קק״ל 3375.6 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 579.2 גרם
    שומן 3.0 גרם 119.6 גרם
    נתרן 12.7 מ״ג 508.4 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 75.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 54.8 גרם
    כולסטרול 18.8 מ״ג 752.4 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 351.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 22.0 מ״ג 879.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
נעמה פלד
X

10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק ומעבדים עד שמתקבל כדור בצק רך ונעים.

    עוגיות ריפעת 4
    מעבדים את כל מרכיבי הבצק עד שמתקבל כדור רך ונעים. צילום: שי נייבורג

  2. מניילנים את הבצק בסנו סושי- ניילון נצמד ומקררים למשך כ-30 דקות.
  3. מחממים תנור לחום של-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור גדולה בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  4. מקמחים את משטח העבודה, מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי 2-3 מ”מ.

    עוגיות ריפעת 2
    מרדדים את הבצק למלבן בעובי 2-3 מ”מ. צילום: שי נייבורג

  5. חותכים את הבצק המרודד למלבנים בגודל הרצוי בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה.

    עוגיות ריפעת 3
    חותכים את הבצק המרודד למלבנים. צילום: שי נייבורג

  6. מסדרים את העוגיות על גבי התבנית.
  7. אופים את העוגיות במשך כ-20 דקות או עד שהן מתחילות להזהיב.
  8. מצננים ומגישים עם תה עם נענע.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות ריפעת מרוקאיות לשעת התה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות