איך מכינים כרובית בתנור כמו של אייל שני?
מי חשב שהמנה המפורסמת של אייל שני כל כך פשוטה להכנה? כרובית בתנור, פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים, טעימה בטירוף ומרשימה ביופיה - בקלי קלות
מי חשב שהמנה המפורסמת של אייל שני כל כך פשוטה להכנה? כרובית בתנור, פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים, טעימה בטירוף ומרשימה ביופיה - בקלי קלות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.0 קק״ל 442.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 50.0 גרם 50.0 גרםנתרן 1.0 מ״ג 1.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.5 מ״ג 0.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה
-
קלוריות442
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.0 קק״ל 442.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 50.0 גרם 50.0 גרםנתרן 1.0 מ״ג 1.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.5 מ״ג 0.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
אפשר רק לחלום שכל הירקות יהיו כה טעימים לאחר בישול וצלייה פשוטה. קבלו מתכון כרובית בתנור ממש כמו במסעדות, שתשדרג לכם כל ארוחה. כי כרובית בתנור היא לא סתם תוספת, היא מנה בפני עצמה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 442 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכניסים כרובית לסיר גדול. ממלאים בסיר מים עד ¾ מגובה הכרובית. ממליחים בשתי כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
- כשהמים רותחים מנמיכים את האש כך שהרתיחה תהיה מתונה ומבשלים את הכרובית במשך 10 דקות נוספות.
- מסננים את הכרובית מהמים ומייבשים אותה.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות ומניחים נייר אפייה ‘סנו סושי’ מקומט על תבנית התנור.
- מושחים את הכרובית בשמן זית בנדיבות בעזרת מברשת וזורים מעל לכרובית גרגרי מלח גס.
- מכניסים את התבנית עם הכרובית לתנור ואופים עד שראש הכרובית מזהיב. מגישים את הכרובית עטופה בנייר האפייה בה היא נצלתה.
אופן הכנה
- מכניסים כרובית לסיר גדול. ממלאים בסיר מים עד ¾ מגובה הכרובית. ממליחים בשתי כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
- כשהמים רותחים מנמיכים את האש כך שהרתיחה תהיה מתונה ומבשלים את הכרובית במשך 10 דקות נוספות.
- מסננים את הכרובית מהמים ומייבשים אותה.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות ומניחים נייר אפייה ‘סנו סושי’ מקומט על תבנית התנור.
- מושחים את הכרובית בשמן זית בנדיבות בעזרת מברשת וזורים מעל לכרובית גרגרי מלח גס.
- מכניסים את התבנית עם הכרובית לתנור ואופים עד שראש הכרובית מזהיב. מגישים את הכרובית עטופה בנייר האפייה בה היא נצלתה.
הערות
- מומלץ לאכול בידיים, ממש כמו אייל שני.
הערות
- מומלץ לאכול בידיים, ממש כמו אייל שני.
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין עם כרובית:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (35)
האם זה נכון שהרובית שהורתח. במים. מאבדת את כל הערבים התזונתיים החיןביים שהיו בה ?
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זולה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- המתכונים הפייבוריטים
- טיפים למטבח מתוקתק
- יום העצמאות
- ל"ג בעומר
- מנות ראשונות
- מנות ראשונות לראש השנה
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בזיל הזול
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים טבעוניים לראש השנה
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים לשבת
- מתכונים מהירים
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סוכות
- סנו-סושי
- תוספות