סנו רקע

איך מכינים כרובית בתנור כמו של אייל שני?

מי חשב שהמנה המפורסמת של אייל שני כל כך פשוטה להכנה? כרובית בתנור, פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים, טעימה בטירוף ומרשימה ביופיה - בקלי קלות
מי חשב שהמנה המפורסמת של אייל שני כל כך פשוטה להכנה? כרובית בתנור, פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים, טעימה בטירוף ומרשימה ביופיה - בקלי קלות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
101 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.0 קק״ל 442.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 50.0 גרם 50.0 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.0 קק״ל 442.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 50.0 גרם 50.0 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

אפשר רק לחלום שכל הירקות יהיו כה טעימים לאחר בישול וצלייה פשוטה. קבלו מתכון כרובית בתנור ממש כמו במסעדות, שתשדרג לכם כל ארוחה. כי כרובית בתנור היא לא סתם תוספת, היא מנה בפני עצמה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
מערכת Foody
X

101 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכניסים כרובית לסיר גדול. ממלאים בסיר מים עד ¾ מגובה הכרובית. ממליחים בשתי כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
  2. כשהמים רותחים מנמיכים את האש כך שהרתיחה תהיה מתונה ומבשלים את הכרובית במשך 10 דקות נוספות.
  3. מסננים את הכרובית מהמים ומייבשים אותה.
  4. מחממים תנור לחום של 220 מעלות ומניחים נייר אפייה ‘סנו סושי’ מקומט על תבנית התנור.
  5. מושחים את הכרובית בשמן זית בנדיבות בעזרת מברשת וזורים מעל לכרובית גרגרי מלח גס.
  6. מכניסים את התבנית עם הכרובית לתנור ואופים עד שראש הכרובית מזהיב. מגישים את הכרובית עטופה בנייר האפייה בה היא נצלתה.

רוצים לרכוש מתנה מיוחדת לעובדים לחג? מארז “שוגר מאמא” - רב המכר החדש של קרין גורן עם המתכונים האהובים מהאוסף הפרטי שלה! לפרטים נוספים לחצו כאן!

הערות

  • מומלץ לאכול בידיים, ממש כמו אייל שני.

עוד מתכונים שאתם חייבים להכין עם כרובית:
איך מכינים כרובית בתנור כמו של אייל שני?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (35)

Avatar

    Avatar
    מלי סימור

    האם זה נכון שהרובית שהורתח. במים. מאבדת את כל הערבים התזונתיים החיןביים שהיו בה ?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות