רקע הנמל מעודכן

חמש דקות עבודה: גלידה ביתית על בסיס שמנת

גלידה ביתית על בסיס שמנת מתוקה עם סירופ מייפל. רק להקציף במיקסר, להעביר לתבנית ולזלף מייפל ויש לכם קינוח מרשים וקל להכנה
גלידה ביתית על בסיס שמנת מתוקה עם סירופ מייפל. רק להקציף במיקסר, להעביר לתבנית ולזלף מייפל ויש לכם קינוח מרשים וקל להכנה
  • שלומית שרבי
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    954
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 954.2 קק״ל 954.2 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 18.8 גרם
    שומן 95.0 גרם 95.0 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 6.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 57.5 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 30.6 מ״ג 30.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    954
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 954.2 קק״ל 954.2 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 18.8 גרם
    שומן 95.0 גרם 95.0 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 6.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 57.5 גרם 57.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 30.6 מ״ג 30.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
שלומית שרבי
X

19 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מקציפים שמנת מתוקה במיקסר על מהירות בינונית במשך כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד דקה.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מזליפים בעדינות כף סירופ מייפל על הגלידה. 
  5. מקפיאים למשך כ-6 שעות לפחות.
  6. מגישים בקערה, מזלפים סירופ מייפל מעל ומקשטים במלא סוכריות צבעוניות.
    גלידת וניל מהירה עם סירופ מייפל 56667
    גלידת וניל מהירה עם סירופ מייפל

     

     


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חמש דקות עבודה: גלידה ביתית על בסיס שמנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    מריה

    זה הפשרי לחלק את התערובת ולשים בחצי פרי מרוסק/חתוך? אילו זה יכול להרוס משהו?

      Avatar
      מערכת Foody

      אין בעיה לעשות זאת

    Avatar
    יעל נדלר

    מה יכול להוותתחליף לחלב המרוכז? בננה? אבוקדו? אנא עזרו לסכרתיות.ים

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בחלב קוקוס, אם כי יהיה הבדל בטעם.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות