יוגורט עם פרי קפוא
בחום של יולי אוגוסט כמה כיף להתרענן ולאכול יוגורט עם פרי קפוא, כזה שלא מרגישים איתו ייסורי מצפון והוא הכי טעים וסוגר פינה שיש. תהנו!
בחום של יולי אוגוסט כמה כיף להתרענן ולאכול יוגורט עם פרי קפוא, כזה שלא מרגישים איתו ייסורי מצפון והוא הכי טעים וסוגר פינה שיש. תהנו!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 417.7 קק״ל 835.5 קק״לפחמימות 91.0 גרם 181.9 גרםשומן 3.4 גרם 6.9 גרםנתרן 34.1 מ״ג 68.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 13.1 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.3 גרםשומן רווי 1.2 גרם 2.3 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסידן 123.7 מ״ג 247.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 1079.1 מ״ג 2158.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 12 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 417.7 קק״ל 835.5 קק״לפחמימות 91.0 גרם 181.9 גרםשומן 3.4 גרם 6.9 גרםנתרן 34.1 מ״ג 68.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 13.1 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.3 גרםשומן רווי 1.2 גרם 2.3 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסידן 123.7 מ״ג 247.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 1079.1 מ״ג 2158.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.7 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 12 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 418 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 מנגו גדוליםקלופים
-
3 כפות יוגורט 3%בטעם טבעי
-
5 עלי נענע
-
1 כף סירופ מייפל
אופן הכנה
- חותכים את המנגו לקוביות ומקפיאים ללילה.
- מרכיבים את דיסק החיתוך (הכי דק) במכשיר הנינג’ה ומכניסים פנימה את המנגו הקפוא על עוצמה גבוהה.
- מורחים יוגורט על קערה הגשה.
- מעל מוסיפים את המנגו שחתכנו ומקשטים עם עליי נענע, מייפל ואוכלים מיד.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- חותכים את המנגו לקוביות ומקפיאים ללילה.
- מרכיבים את דיסק החיתוך (הכי דק) במכשיר הנינג’ה ומכניסים פנימה את המנגו הקפוא על עוצמה גבוהה.
- מורחים יוגורט על קערה הגשה.
- מעל מוסיפים את המנגו שחתכנו ומקשטים עם עליי נענע, מייפל ואוכלים מיד.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן