פאי עוגיית שוקולד צ’יפס
מחפשים דרך לרענן את עוגיות השוקולד צ'יפס האהובות? קבלו מתכון מקורי לפאי עוגיית שוקולד צ'יפס! ואל דאגה - הטעם הנפלא נשאר גם בגרסה החדשה
מחפשים דרך לרענן את עוגיות השוקולד צ'יפס האהובות? קבלו מתכון מקורי לפאי עוגיית שוקולד צ'יפס! ואל דאגה - הטעם הנפלא נשאר גם בגרסה החדשה
- שלומית שרבי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4620.7 קק״ל 4620.7 קק״לפחמימות 569.4 גרם 569.4 גרםשומן 229.2 גרם 229.2 גרםנתרן 3656.8 מ״ג 3656.8 מ״גחלבון 66.2 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרםשומן רווי 30.9 גרם 30.9 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 248.9 מ״ג 248.9 מ״גברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 778.0 מ״ג 778.0 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות4621
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4620.7 קק״ל 4620.7 קק״לפחמימות 569.4 גרם 569.4 גרםשומן 229.2 גרם 229.2 גרםנתרן 3656.8 מ״ג 3656.8 מ״גחלבון 66.2 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרםשומן רווי 30.9 גרם 30.9 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 248.9 מ״ג 248.9 מ״גברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 778.0 מ״ג 778.0 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 4621 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
3/4 כוס סוכר חום
-
1/3 כוס סוכר לבן
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית מלח דק
-
2 2/3 כוסות קמח לבןמנופה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כוס נטיפי שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר הלבן, הסוכר החום, המלח והחמאה עד לקבלת תערובת משחתית.
- מוסיפים את הביצים ואת תמצית הוניל וממשיכים לערבב עד להטמעה מלאה.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים במיקסר רק עד קבלת תערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת 2 כדורים שווים בגודלם ומקפיאים למשך 30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהפריזר ומשטחים כדור אחד על תבנית עם נייר אפייה מתאים.
- מפזרים נטיפי שוקולד ומשטחים מעליהם את הכדור השני.
- אופים במשך כ-25 דקות. מוצאים ומצננים.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר הלבן, הסוכר החום, המלח והחמאה עד לקבלת תערובת משחתית.
- מוסיפים את הביצים ואת תמצית הוניל וממשיכים לערבב עד להטמעה מלאה.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים במיקסר רק עד קבלת תערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת 2 כדורים שווים בגודלם ומקפיאים למשך 30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהפריזר ומשטחים כדור אחד על תבנית עם נייר אפייה מתאים.
- מפזרים נטיפי שוקולד ומשטחים מעליהם את הכדור השני.
- אופים במשך כ-25 דקות. מוצאים ומצננים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן