פופקורן שוקולד – כי אתם חיים בסרט!

פופקורן בציפוי עדין של שוקולד זה טריק פשוט גאוני. אחרי שתכינו אותו פעם אחת אתם כנראה תהפכו כל ערב לערב סרט בבית רק בשביל להצדיק את הפופקורן
פופקורן בציפוי עדין של שוקולד זה טריק פשוט גאוני. אחרי שתכינו אותו פעם אחת אתם כנראה תהפכו כל ערב לערב סרט בבית רק בשביל להצדיק את הפופקורן
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
26 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    34
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.4 קק״ל 1032.0 קק״ל
    פחמימות 1.9 גרם 56.0 גרם
    שומן 2.9 גרם 85.9 גרם
    נתרן 2.7 מ״ג 81.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 31.5 גרם
    כולסטרול 2.2 מ״ג 66.0 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 193.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 12.6 מ״ג 376.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    34
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.4 קק״ל 1032.0 קק״ל
    פחמימות 1.9 גרם 56.0 גרם
    שומן 2.9 גרם 85.9 גרם
    נתרן 2.7 מ״ג 81.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 31.5 גרם
    כולסטרול 2.2 מ״ג 66.0 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 193.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 12.6 מ״ג 376.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
שיר פורטמן
X

26 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה על אש בינונית שמים את השמן ואת השוקולד ומחכים דקה עד שהשוקולד כמעט נמס כולו.
  2. מוסיפים למחבת את גרעיני התירס ואת הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
  3. ממשיכים לנער את המחבת עד שכל השוקולד נמס וכל גרעיני הפופקורן מכוסים בשוקולד.
  4. סוגרים את המכסה ונותנים לפופקורן להתבשל.
  5. מדי פעם מנערים את המחבת כדי לפזר את גרעיני התירס שקפצו.
  6. מורידים את המחבת מהאש ברגע שרעש הפופקורן המוכן הולך וקטן ומשאירים את המכסה סגור למשך חצי דקה נוספת.
  7. מעבירים לקערה ומפזרים קורט נוסף של מלח כדי להדגיש את טעמי השוקולד.

    פופקורן שוקולד 2
    פופקורן שוקולד שתרגישו שאתם חיים בסרט!

הערות

  • טיפ: נערו לאורך הבישול את המחבת על מנת שהפופקורן יצופה באופן שווה בשוקולד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פופקורן שוקולד – כי אתם חיים בסרט!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    אין מה לנסות

    השוקולד נשרף וזה לא עובד

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, צריך לוודא שלא מחממים יותר מידי את השוקולד על המחבת

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, למה נוראי? מה יצא לא טוב?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יעל, מצער לקרוא. יש צורך לחמ מעט את השוקולד בסיר, תוך כדי ערבוב כל הזמן. אפשר גם לחמם במיקרוגל בפולסים של חצי דקה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות