פסטה רוזה צמחונית לארוחה בשרית!
משוגעים על פסטה ברוטב רוזה? מעכשיו תוכלו לאכול את המנה האהובה גם בארוחה בשרית! מתכון קל להכנה של פסטה רוזה צמחונית טעימה בטירוף
משוגעים על פסטה ברוטב רוזה? מעכשיו תוכלו לאכול את המנה האהובה גם בארוחה בשרית! מתכון קל להכנה של פסטה רוזה צמחונית טעימה בטירוף
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.4 קק״ל 557.0 קק״לפחמימות 10.2 גרם 51.2 גרםשומן 10.2 גרם 51.2 גרםנתרן 777.3 מ״ג 3886.6 מ״גחלבון 2.5 גרם 12.5 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרםשומן רווי 5.1 גרם 25.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.0 מ״ג 259.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 377.9 מ״ג 1889.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות111
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.4 קק״ל 557.0 קק״לפחמימות 10.2 גרם 51.2 גרםשומן 10.2 גרם 51.2 גרםנתרן 777.3 מ״ג 3886.6 מ״גחלבון 2.5 גרם 12.5 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.3 גרםשומן רווי 5.1 גרם 25.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.0 מ״ג 259.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 377.9 מ״ג 1889.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 111 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה פנהמזרח מערבאו כל פסטה אחרת שאוהבים
-
1 כף שמן זית
-
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקותרצוי עגבניות איטלקיות, של "MUTTI"
-
5 גבעולי בצל ירוקרק החלק הלבן, קצוצים
-
3 שיני שוםכתושות
-
8 עלי בזיליקוםקצוצים
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כוס קרם קוקוסמזרח מערב
הגשה
-
5 עלי בזיליקוםחתוכים לרצועות דקות לאורך
אופן הכנה
- שופכים את שמן הזית למחבת, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך כ-10 דקות על אש נמוכה. כשהמים מתחילים להיפרד מהעגבניות, מוסיפים את המלח ומערבבים. ממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
- מוסיפים את השום והבצל, האורגנו והבזיליקום וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
- מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים.
- מעבירים מוט בלנדר ברוטב ליצירת רוטב חלק ואחיד. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
- שופכים את הרוטב אל הפסטה ומערבבים היטב.
- מגישים בעיטור רצועות הבזיליקום.
אופן הכנה
- שופכים את שמן הזית למחבת, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך כ-10 דקות על אש נמוכה. כשהמים מתחילים להיפרד מהעגבניות, מוסיפים את המלח ומערבבים. ממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
- מוסיפים את השום והבצל, האורגנו והבזיליקום וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
- מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים.
- מעבירים מוט בלנדר ברוטב ליצירת רוטב חלק ואחיד. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
- שופכים את הרוטב אל הפסטה ומערבבים היטב.
- מגישים בעיטור רצועות הבזיליקום.
בשיתוף עם מזרח מערב
תשמעו לנו, את המתכונים האלה אתם חייבים להכין! מאסט!
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
במה אפשר להמיר קרם קוקוס?
שמנת לבישול או שמנת מתוקה.