עוד הברקה ישראלית: גלילות חזה עוף ממולאות בפתיתים
כששני כוכבים מהמטבח הישראלי משתלבים יחד התוצאה יפהפיה וגם סופר טעימה. רעיון מדליק של גלילות חזה עוף במילוי פתיתים - אין יותר יאמי מזה
כששני כוכבים מהמטבח הישראלי משתלבים יחד התוצאה יפהפיה וגם סופר טעימה. רעיון מדליק של גלילות חזה עוף במילוי פתיתים - אין יותר יאמי מזה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 278.9 קק״ל 1673.4 קק״לפחמימות 28.1 גרם 168.5 גרםשומן 19.0 גרם 114.0 גרםנתרן 222.4 מ״ג 1334.7 מ״גחלבון 36.2 גרם 217.3 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 58.1 גרםשומן רווי 11.1 גרם 66.6 גרםכולסטרול 9.6 מ״ג 57.4 מ״גסידן 33.7 מ״ג 202.4 מ״גברזל 10.7 מ״ג 64.1 מ״גאשלגן 150.9 מ״ג 905.6 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 58.1 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות279
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 278.9 קק״ל 1673.4 קק״לפחמימות 28.1 גרם 168.5 גרםשומן 19.0 גרם 114.0 גרםנתרן 222.4 מ״ג 1334.7 מ״גחלבון 36.2 גרם 217.3 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 58.1 גרםשומן רווי 11.1 גרם 66.6 גרםכולסטרול 9.6 מ״ג 57.4 מ״גסידן 33.7 מ״ג 202.4 מ״גברזל 10.7 מ״ג 64.1 מ״גאשלגן 150.9 מ״ג 905.6 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 58.1 מ״גסגור
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 279 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם חזה עוף שלם
מילוי
-
1 כוס פתיתיםמבושלים לפי הוראות היצרן
-
חתוך לקוביות דקות
-
1/2 חופן פטרוזיליה
-
1/2 חופן כוסברה
-
1 כפית תבלין לקציצותאו בהרט
-
2 כפות שמן זית
-
קורט פלפל שחור טחון
רוטב
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 קורט פלפל צ’ילי אדוםקצוץ דק
-
6 כפות רוטב סויה
-
3 כפות סילאן
-
1 קורט טימין טרי
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- על כיריים, מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן, מקררים מעט ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערת הפתיתים את הגמבה, עשבי התיבול, השמן והתבלינים ומערבבים יחד.
- על משטח העבודה מניחים חזה עוף פרוס, ממלאים במילוי הפתיתים ומגלגלים. סוגרים בעזרת קיסם.
- מניחים את הגלילות בתבנית.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומברישים את חזה העוף הממולא.
- את שארית הרוטב שופכים לתחתית התבנית.
- אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ-25 דקות או עד הזהבה.
- מגישים חם.
אופן הכנה
- על כיריים, מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן, מקררים מעט ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערת הפתיתים את הגמבה, עשבי התיבול, השמן והתבלינים ומערבבים יחד.
- על משטח העבודה מניחים חזה עוף פרוס, ממלאים במילוי הפתיתים ומגלגלים. סוגרים בעזרת קיסם.
- מניחים את הגלילות בתבנית.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומברישים את חזה העוף הממולא.
- את שארית הרוטב שופכים לתחתית התבנית.
- אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ-25 דקות או עד הזהבה.
- מגישים חם.
בשיתוף עם סימנס
עוד מתכוני עוף שכדאי לכם להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (18)
המתכונים ממש מגרים, הולכת לנסות…
עדכני איך יצא, רחל!
במה אפשר להחליף את הפתיתים אם אין לי..?
עדיף להכין עם פתיתים. אפשר גם עם פסטה קטנה או אורז, אך כאמור, לא מומלץ
אופים ביחד עם הקיסם?? באיזה שלב מוציאים אותו
היי נטלי, כן אופים את הגלילות יחד עם הקיסמים. כשהגלילות עוף מוכנות, מוציאים מהתנור ושולפים את הקיסמים.