גלידת נטפליקס ממכרת של רון יוחננוב
בין אם אתם חובבי סרטים רומנטיים מלאי דמעות וטישו או דווקא ז'אנר אקשן - גלידת נטפליקס היא מוצר חובה לצפייה שלכם, במיוחד כשהיא קלה להכנה!
בין אם אתם חובבי סרטים רומנטיים מלאי דמעות וטישו או דווקא ז'אנר אקשן - גלידת נטפליקס היא מוצר חובה לצפייה שלכם, במיוחד כשהיא קלה להכנה!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3362.4 קק״ל 3362.4 קק״לפחמימות 211.6 גרם 211.6 גרםשומן 258.1 גרם 258.1 גרםנתרן 776.1 מ״ג 776.1 מ״גחלבון 58.0 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 4.5 גרםשומן רווי 139.5 גרם 139.5 גרםכולסטרול 115.6 מ״ג 115.6 מ״גסידן 997.9 מ״ג 997.9 מ״גברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 1748.2 מ״ג 1748.2 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות3362
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3362.4 קק״ל 3362.4 קק״לפחמימות 211.6 גרם 211.6 גרםשומן 258.1 גרם 258.1 גרםנתרן 776.1 מ״ג 776.1 מ״גחלבון 58.0 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 4.5 גרםשומן רווי 139.5 גרם 139.5 גרםכולסטרול 115.6 מ״ג 115.6 מ״גסידן 997.9 מ״ג 997.9 מ״גברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 1748.2 מ״ג 1748.2 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 3362 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%קרה
-
1 צנצנת חלב מרוכז
-
3 כפות חמאת בוטנים חלקה
אופן הכנה
- מכניסים את השמנת המתוקה לתוך קערת המיקסר ומקציפים עם וו הקצפה עד שמתקבלת קציפה יציבה.
- מוסיפים לקצפת בהדרגה את החלב המרוכז ואת חמאת הבוטנים וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה תפוחה ויציבה.
- מכינים את התוספות: שוברים את הבייגלה המלוח לשברים גדולים וחותכים את הבראוניז לקוביות קטנות.
- מכניסים גם את התוספות לתוך הקערה עם בלילת הקצפת ומערבבים בתנועות קיפול בעדינות.
- מעבירים את בלילת הגלידה לתבנית אינגליש קייק.
- מכניסים את הגלידה למקפיא למשך 6 שעות לפחות.
אופן הכנה
- מכניסים את השמנת המתוקה לתוך קערת המיקסר ומקציפים עם וו הקצפה עד שמתקבלת קציפה יציבה.
- מוסיפים לקצפת בהדרגה את החלב המרוכז ואת חמאת הבוטנים וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה תפוחה ויציבה.
- מכינים את התוספות: שוברים את הבייגלה המלוח לשברים גדולים וחותכים את הבראוניז לקוביות קטנות.
- מכניסים גם את התוספות לתוך הקערה עם בלילת הקצפת ומערבבים בתנועות קיפול בעדינות.
- מעבירים את בלילת הגלידה לתבנית אינגליש קייק.
- מכניסים את הגלידה למקפיא למשך 6 שעות לפחות.
בשיתוף עם "הנמל"
יש לנו עוד כמה מתכונים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
יש תחליף לבראוניז?
אפשר לוותר לגמרי על הבראוניז או להחליף בכל עוגייה אחרת שאוהבים.
אפשר לקנות חלב מרוכז פרווה או שצריך להכין? אם כך איך מכינים? תודה פרווה או שצריך להכין? אם כך איך מכינים? תודה
היי יהודית, כן יש חלב מרוכז פרווה טבעוני, תבדקי בגוגל איך נראית הפחית וחפשי בסופרים או בחנויות המתמחות. בהצלחה!
אשמח לאפשרות ללא סוכר לסכרתיים….מה אפשר במקום חלב מרוכז ?
לא, לצערנו אין תחליף ללא סוכר לחלב מרוכז.