רקע הנמל

קוקילידה משודרגת: עוגת קסטה שוקולד צ’יפס ביתית!

עוגת קסטה ביתית גדולה, מרשימה וטעימה שמורכבת מעוגיות ענק של שוקולד צ'יפס טעימות וגלידת שמנת וגבינה שמכינים בקלי קלות במיקסר הביתי!
עוגת קסטה ביתית גדולה, מרשימה וטעימה שמורכבת מעוגיות ענק של שוקולד צ'יפס טעימות וגלידת שמנת וגבינה שמכינים בקלי קלות במיקסר הביתי!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    11127
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 11126.6 קק״ל 11126.6 קק״ל
    פחמימות 1243.0 גרם 1243.0 גרם
    שומן 975.1 גרם 975.1 גרם
    נתרן 5752.5 מ״ג 5752.5 מ״ג
    חלבון 321.1 גרם 321.1 גרם
    סיבים תזונתיים 217.2 גרם 217.2 גרם
    שומן רווי 679.1 גרם 679.1 גרם
    כולסטרול 1068.4 מ״ג 1068.4 מ״ג
    סידן 1171.4 מ״ג 1171.4 מ״ג
    ברזל 246.5 מ״ג 246.5 מ״ג
    אשלגן 5112.4 מ״ג 5112.4 מ״ג
    אבץ 225.4 מ״ג 225.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    11127
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 11126.6 קק״ל 11126.6 קק״ל
    פחמימות 1243.0 גרם 1243.0 גרם
    שומן 975.1 גרם 975.1 גרם
    נתרן 5752.5 מ״ג 5752.5 מ״ג
    חלבון 321.1 גרם 321.1 גרם
    סיבים תזונתיים 217.2 גרם 217.2 גרם
    שומן רווי 679.1 גרם 679.1 גרם
    כולסטרול 1068.4 מ״ג 1068.4 מ״ג
    סידן 1171.4 מ״ג 1171.4 מ״ג
    ברזל 246.5 מ״ג 246.5 מ״ג
    אשלגן 5112.4 מ״ג 5112.4 מ״ג
    אבץ 225.4 מ״ג 225.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


עוגיות שוקולד צ'יפס     


אופן ההכנה

  1. מכינים את עוגיות השוקולד צ’יפס: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה עד לקבלת מרקם של קרם.
  3. מוסיפים את הסוכר והווניל ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
  4. מוסיפים את הביצים ומקציפים שוב על מהירות נמוכה עד שהביצים נטמעות לחלוטין בבלילה.
  5. מכניסים גם את הקמח, המלח ואבקת הסודה לשתיה ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד.
  6. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים ערבוב קצר נוסף.
  7. מוציאים מהבצק כמות ליצירת 2 עוגיות גדולות במשקל של 100-120 גרם כל אחת.
  8. מייצרים שבלונה בקוטר של רינג/תבנית הגלידה על גבי נייר אפייה. משטחים את 2 העוגיות הגדולות לקוטר של השבלונה.
  9. מיתרת הבצק יוצרים מיני עוגיות שוקולד צ’יפס במשקל של כ-30 גרם כל אחת.
  10. מניחים את העוגיות על גבי תבניות מרופדות בנייר אפייה ואופים אותן בתנור למשך כ-15 דקות.
  11. מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים.
  12. מכינים את הגלידה: מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב המרוכז והמסקרפונה עד לקבלת קצפת יציבה.
  13. מעבירים את התערובת לתבנית שעליה רינג עם שקף ומשטחים.
  14. מכניסים למקפיא להתייצבות. אם יש זמן, עדיף ללילה שלם.
  15. מכינים קרם שנטי: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר ופודינג הוניל לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
  16. מרכיבים את העוגה: מניחים בסיס עוגיית שוקולד צ’יפס גדולה בתבנית הגשה או על גבי מעמד לעוגה.
  17. מחלצים את הגלידה מהרינג/תבנית ומניחים על העוגיה.
  18. מניחים מעל הגלידה עוגיית שוקולד צ’יפס גדולה נוספת.
  19. מזלפים מלמעלה תלוליות של קרם שנטי ומקשטים במיני עוגיות שוקולד צ’יפס נוספות.

    קסטת שוקולד צ'יפס וגבינה חלומית לשבועות 1
    קוקילידה ביתית הורסת! צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוקילידה משודרגת: עוגת קסטה שוקולד צ’יפס ביתית!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שירן

    נראה וואו! אם ארצה להכין מהבלילה של העוגה רק את העוגה ולא עוגיות האם להשתמש באותה הכמות או להפחית קמח ושאר מצרכים? או להחליף תבנית יותר גדולה פשוט?

      Avatar
      מערכת Foody

      אם את רוצה שהגודל יהיה אותו גודל תבנית, תכיני חצי מכמות בצק העוגיות ואל תשני את כמות שאר המרכיבים. נשמח לדעת איך יצא!

    Avatar
    וטורי אילנה

    תודה רבה על המתכונים המיוחדים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות