אגרול אפוי עם עוף וירקות – הלהיט הלוהט של רון יוחננוב
אגרול קריספי שמזכיר לנו את ימי המסעדות הסיניות ששטפו את הארץ. קבלו את המתכון לאגרול אפוי במילוי רצועות עוף וירקות, שהאפייה עושה לו רק טוב!
אגרול קריספי שמזכיר לנו את ימי המסעדות הסיניות ששטפו את הארץ. קבלו את המתכון לאגרול אפוי במילוי רצועות עוף וירקות, שהאפייה עושה לו רק טוב!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.4 קק״ל 3853.6 קק״לפחמימות 25.3 גרם 253.2 גרםשומן 24.2 גרם 242.5 גרםנתרן 240.3 מ״ג 2402.7 מ״גחלבון 12.8 גרם 127.7 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 31.7 גרםשומן רווי 6.6 גרם 65.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.9 מ״ג 388.8 מ״גברזל 1.3 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 282.8 מ״ג 2827.7 מ״גאבץ 138.8 מ״ג 1387.5 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות385
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.4 קק״ל 3853.6 קק״לפחמימות 25.3 גרם 253.2 גרםשומן 24.2 גרם 242.5 גרםנתרן 240.3 מ״ג 2402.7 מ״גחלבון 12.8 גרם 127.7 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 31.7 גרםשומן רווי 6.6 גרם 65.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.9 מ״ג 388.8 מ״גברזל 1.3 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 282.8 מ״ג 2827.7 מ״גאבץ 138.8 מ״ג 1387.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 385 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
300 גרם חזה עוף שלם
-
1 פלפל ירוק בינוני
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 בצל בינוני
-
1/4 כרוב לבן בינוני
-
1 גזר בינוני
-
5 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כפות סילאן
-
1 חופן פלפל צ’ילי אדוםחריף טרי, קצוץ דק
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 חופן שורש ג’ינג’רכתוש
-
1 חבילה בצק פילומופשר לפי הוראות היצרן ומצונן
-
1/4 כוס שמן קנולהלשימון עלי הפילו
קישוט
-
1 חופן שומשוםמזרח מערב
-
1 חופן שומשום שחורמזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: פורסים את כל הירקות לרצועות דקות.
- מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל, השום, הג’ינג’ר ופלפל הצ’ילי החריף ומזהיבים מעט.
- לאחר מכן מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים כמה דקות עד שצבען הופך ללבן.
- מוסיפים למחבת את כל הירקות ואת כל הרטבים ומקפיצים יחד.
- מבשלים במשך כ-5 דקות עד שהירקות מעט מתרככים.
- מעבירים את הירקות והעוף המוקפצים לקערה ומצננים את המילוי.
- פורשים עלה פילו, מקפלים אותו לחצי ומשמנים מעט. מניחים מהמלית ומגלגלים את הפילו לאגרול מהודק.
- חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו והמלית.
- מסדרים את האגרולים בתבנית ומברישים אותם במעט שמן.
- מפזרים מעל שומשום לבן ושומשום שחור.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כ-25 דקות או עד הזהבה.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: פורסים את כל הירקות לרצועות דקות.
- מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל, השום, הג’ינג’ר ופלפל הצ’ילי החריף ומזהיבים מעט.
- לאחר מכן מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים כמה דקות עד שצבען הופך ללבן.
- מוסיפים למחבת את כל הירקות ואת כל הרטבים ומקפיצים יחד.
- מבשלים במשך כ-5 דקות עד שהירקות מעט מתרככים.
- מעבירים את הירקות והעוף המוקפצים לקערה ומצננים את המילוי.
- פורשים עלה פילו, מקפלים אותו לחצי ומשמנים מעט. מניחים מהמלית ומגלגלים את הפילו לאגרול מהודק.
- חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו והמלית.
- מסדרים את האגרולים בתבנית ומברישים אותם במעט שמן.
- מפזרים מעל שומשום לבן ושומשום שחור.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כ-25 דקות או עד הזהבה.
בשיתוף עם מזרח מערב
עוד מתכונים לוהטים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
אפשר להכין למלא דפי אורז ולהקפיא?לא מטוגן?
אפשר, בהפשרה כמובן עלול להיפגע מעט הטעם
אפשר להקפיא אחרי אפיה?
אפשר, בהפשרה כמובן עלול להיפגע מעט הטעם