-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1910.3 קק״ל 7641.0 קק״לפחמימות 1592.6 גרם 6370.4 גרםשומן 1604.7 גרם 6418.8 גרםנתרן 2352.3 מ״ג 9409.0 מ״גחלבון 1575.2 גרם 6301.0 גרםסיבים תזונתיים 1574.8 גרם 6299.2 גרםשומן רווי 1578.8 גרם 6315.0 גרםכולסטרול 1574.6 מ״ג 6298.2 מ״גסידן 1580.9 מ״ג 6323.7 מ״גברזל 1575.0 מ״ג 6300.0 מ״גאשלגן 1584.0 מ״ג 6336.0 מ״גאבץ 1574.6 מ״ג 6298.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1910
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1910.3 קק״ל 7641.0 קק״לפחמימות 1592.6 גרם 6370.4 גרםשומן 1604.7 גרם 6418.8 גרםנתרן 2352.3 מ״ג 9409.0 מ״גחלבון 1575.2 גרם 6301.0 גרםסיבים תזונתיים 1574.8 גרם 6299.2 גרםשומן רווי 1578.8 גרם 6315.0 גרםכולסטרול 1574.6 מ״ג 6298.2 מ״גסידן 1580.9 מ״ג 6323.7 מ״גברזל 1575.0 מ״ג 6300.0 מ״גאשלגן 1584.0 מ״ג 6336.0 מ״גאבץ 1574.6 מ״ג 6298.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1910 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 דג דניסאו ברמונדי, שלמים ונקיים
-
4 לימוניםפרוסים לפרוסות דקות
-
6 גבעולי טימין טריאו רוזמרין/בזיליקום
-
צרור כוסברהקצוצה
-
30 עגבניות שריאדומות
רוטב
-
1/2 כוס שמן זיתאו 120גרם חמאה מומסת
-
4 כפות רכז רימוניםאפשר להוסיף לפי הטעם
-
3 כפות דבש
-
4 שיני שוםקצוצות
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מכינים 2 יריעות גדולות של סנו סושי - רדיד אלומיניום.
- פורסים את נייר האלומיניום על משטח העבודה ומרפדים אותו בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם הנייר השני.
- מניחים שני דגים במרכז נייר האפייה וממלאים את חלל הבטן שלהם בפרוסות לימון (שומרים כמה בצד) ותימין. חוזרים על הפעולה עם הדג השלישי והרביעי על נייר האפייה השני.
- מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את כל המרכיבים.
- מברישים את הדגים ברוטב משני הצדדים בנדיבות ויוצקים מעליהם את הרוטב שנשאר. מפזרים על הדגים כוסברה ומניחים את פרוסות הלימון ששמרנו בצד.
- סוגרים את ניירות האפייה והאלומיניום למעטפות לא צפופות במיוחד, מעבירים את הדגים לתבנית, מפזרים בצד עגבניות שרי וצולים במשך כ-25 דקות.
- מגישים את הדגים בתוך המעטפות עם עגבניות שרי בצד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מכינים 2 יריעות גדולות של סנו סושי - רדיד אלומיניום.
- פורסים את נייר האלומיניום על משטח העבודה ומרפדים אותו בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם הנייר השני.
- מניחים שני דגים במרכז נייר האפייה וממלאים את חלל הבטן שלהם בפרוסות לימון (שומרים כמה בצד) ותימין. חוזרים על הפעולה עם הדג השלישי והרביעי על נייר האפייה השני.
- מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את כל המרכיבים.
- מברישים את הדגים ברוטב משני הצדדים בנדיבות ויוצקים מעליהם את הרוטב שנשאר. מפזרים על הדגים כוסברה ומניחים את פרוסות הלימון ששמרנו בצד.
- סוגרים את ניירות האפייה והאלומיניום למעטפות לא צפופות במיוחד, מעבירים את הדגים לתבנית, מפזרים בצד עגבניות שרי וצולים במשך כ-25 דקות.
- מגישים את הדגים בתוך המעטפות עם עגבניות שרי בצד.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן