-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 170.5 קק״ל 1363.8 קק״לפחמימות 44.9 גרם 359.0 גרםסוכר 24.3 גרם 194.4 גרםשומן 28.0 גרם 223.8 גרםנתרן 221.7 מ״ג 1773.2 מ״גחלבון 28.2 גרם 225.9 גרםסיבים תזונתיים 24.2 גרם 193.4 גרםשומן רווי 26.3 גרם 210.0 גרםכולסטרול 60.4 מ״ג 482.9 מ״גסידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״גברזל 24.2 מ״ג 193.5 מ״גאשלגן 307.4 מ״ג 2459.5 מ״גאבץ 24.1 מ״ג 192.9 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות171
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 170.5 קק״ל 1363.8 קק״לפחמימות 44.9 גרם 359.0 גרםסוכר 24.3 גרם 194.4 גרםשומן 28.0 גרם 223.8 גרםנתרן 221.7 מ״ג 1773.2 מ״גחלבון 28.2 גרם 225.9 גרםסיבים תזונתיים 24.2 גרם 193.4 גרםשומן רווי 26.3 גרם 210.0 גרםכולסטרול 60.4 מ״ג 482.9 מ״גסידן 38.4 מ״ג 306.8 מ״גברזל 24.2 מ״ג 193.5 מ״גאשלגן 307.4 מ״ג 2459.5 מ״גאבץ 24.1 מ״ג 192.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 171 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
800 גרם גרגירי תירס קפואיםאו מקופסת שימורים
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורד טרי
-
1 ביצה L
-
חופן בצל ירוקחתוך לטבעות
-
1 ליטר מים
-
100 מ"ל קרם קוקוס
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
הגשה
-
טיפה שמן שומשום
-
טיפה רוטב סויה קלאסי קנור
-
חופן בצל ירוקחתוך לטבעות
אפשרויות לתוספות
אופן הכנה
- מטגנים את קוביות הבצל והג׳ינג׳ר בשמן שומשום עד שהבצל הופך לשקוף.
- מוסיפים תירס, סויה, מים, קרם קוקוס, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- בשלב זה טוחנים את המרק עם בלנדר מוט, ומזלפים פנימה ביצה טרופה תוך כדי טחינה.
- מגישים את המרק בעיטור טבעות בצל ירוק, טיפות שמן שומשום ורוטב סויה, ומפזרים מעל את אחת התוספות לבחירה.
אופן הכנה
- מטגנים את קוביות הבצל והג׳ינג׳ר בשמן שומשום עד שהבצל הופך לשקוף.
- מוסיפים תירס, סויה, מים, קרם קוקוס, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- בשלב זה טוחנים את המרק עם בלנדר מוט, ומזלפים פנימה ביצה טרופה תוך כדי טחינה.
- מגישים את המרק בעיטור טבעות בצל ירוק, טיפות שמן שומשום ורוטב סויה, ומפזרים מעל את אחת התוספות לבחירה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
עושה אותו פעם שניה, בפעם הראשונה עם הפעם עם איטריות אורז דקות, פעם ראשונה היה מדהים,מקווה שהפעם גם
כיף לקרוא, מקווים שגם הפעם יצא טוב!
זרקתי לפח
היי אירית, מבאס מאוד . מקווים שתהני ממתכונים אחרים באתר.