שניצל ביצה: תשכחו מכל השניצלים שהכרתם עד היום!
המוח האנושי לא מפסיק להמציא פטנטים, והפעם - שניצל ביצה! ביצה עם ציפוי קריספי של שניצל וחלמון נוזלי מבפנים. להניח מעל סלט ירוק, לחתוך באמצע ולתת לכל הצהוב הזה לנזול מעל
המוח האנושי לא מפסיק להמציא פטנטים, והפעם - שניצל ביצה! ביצה עם ציפוי קריספי של שניצל וחלמון נוזלי מבפנים. להניח מעל סלט ירוק, לחתוך באמצע ולתת לכל הצהוב הזה לנזול מעל
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.9 קק״ל 735.6 קק״לפחמימות 11.0 גרם 44.0 גרםשומן 9.9 גרם 39.5 גרםנתרן 243.3 מ״ג 973.0 מ״גחלבון 12.8 גרם 51.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרםכולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״גסידן 45.8 מ״ג 183.1 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 124.7 מ״ג 498.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות184
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.9 קק״ל 735.6 קק״לפחמימות 11.0 גרם 44.0 גרםשומן 9.9 גרם 39.5 גרםנתרן 243.3 מ״ג 973.0 מ״גחלבון 12.8 גרם 51.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרםכולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״גסידן 45.8 מ״ג 183.1 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 124.7 מ״ג 498.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 184 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 ביצים L
-
3 כפות קמח לבן
-
1 ביצה Lטרופה
-
1 כוס פירורי לחם מוזהבים
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- ממלאים סיר במים ומביאים לרתיחה עדינה. במקביל מכינים קערה עם מי קרח.
- מכניסים את הביצים לסיר עם המים הרותחים ומבשלים במשך 6 דקות.
- מוציאים את הביצים בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותן לתוך קערת מי קרח. משאירים למשך 15 דקות, עד שהביצים מתקררות.
- כעת מקלפים את הביצים בעדינות, בלי לפגוע בצורתן.
- מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
- מסדרים 3 צלחות: עם קמח, עם ביצה טרופה ועם פירורי לחם. לקערית עם פירורי הלחם מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
- טובלים כל ביצה תחילה בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף טובלים בפירורי הלחם. ושוב פעם נוספת טובלים בביצה ובפירורי לחם, כדי שהמעטפת תהיה עבה וקריספית.
- מטגנים את הביצים אחת-אחת: מורידים ביצה בתוך כף מחוררת לתוך השמן ומטגנים במשך כ-3 דקות עד שהיא זהובה מכל הצדדים.
- מוציאים את הביצה לצלחת מרופדת בנייר סופג וממשיכים כך עם יתר הביצים.
- מגישים את שניצל הביצה עם לחם בצד לניגוב החלמון וסלט ירוק.
אופן הכנה
- ממלאים סיר במים ומביאים לרתיחה עדינה. במקביל מכינים קערה עם מי קרח.
- מכניסים את הביצים לסיר עם המים הרותחים ומבשלים במשך 6 דקות.
- מוציאים את הביצים בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותן לתוך קערת מי קרח. משאירים למשך 15 דקות, עד שהביצים מתקררות.
- כעת מקלפים את הביצים בעדינות, בלי לפגוע בצורתן.
- מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
- מסדרים 3 צלחות: עם קמח, עם ביצה טרופה ועם פירורי לחם. לקערית עם פירורי הלחם מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
- טובלים כל ביצה תחילה בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף טובלים בפירורי הלחם. ושוב פעם נוספת טובלים בביצה ובפירורי לחם, כדי שהמעטפת תהיה עבה וקריספית.
- מטגנים את הביצים אחת-אחת: מורידים ביצה בתוך כף מחוררת לתוך השמן ומטגנים במשך כ-3 דקות עד שהיא זהובה מכל הצדדים.
- מוציאים את הביצה לצלחת מרופדת בנייר סופג וממשיכים כך עם יתר הביצים.
- מגישים את שניצל הביצה עם לחם בצד לניגוב החלמון וסלט ירוק.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן