רקע הנמל

שניצל ביצה: תשכחו מכל השניצלים שהכרתם עד היום!

המוח האנושי לא מפסיק להמציא פטנטים, והפעם - שניצל ביצה! ביצה עם ציפוי קריספי של שניצל וחלמון נוזלי מבפנים. להניח מעל סלט ירוק, לחתוך באמצע ולתת לכל הצהוב הזה לנזול מעל
המוח האנושי לא מפסיק להמציא פטנטים, והפעם - שניצל ביצה! ביצה עם ציפוי קריספי של שניצל וחלמון נוזלי מבפנים. להניח מעל סלט ירוק, לחתוך באמצע ולתת לכל הצהוב הזה לנזול מעל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    184
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.9 קק״ל 735.6 קק״ל
    פחמימות 11.0 גרם 44.0 גרם
    שומן 9.9 גרם 39.5 גרם
    נתרן 243.3 מ״ג 973.0 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 51.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 45.8 מ״ג 183.1 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 124.7 מ״ג 498.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    184
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.9 קק״ל 735.6 קק״ל
    פחמימות 11.0 גרם 44.0 גרם
    שומן 9.9 גרם 39.5 גרם
    נתרן 243.3 מ״ג 973.0 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 51.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 369.3 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 45.8 מ״ג 183.1 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 124.7 מ״ג 498.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממלאים סיר במים ומביאים לרתיחה עדינה. במקביל מכינים קערה עם מי קרח.
  2. מכניסים את הביצים לסיר עם המים הרותחים ומבשלים במשך 6 דקות.
  3. מוציאים את הביצים בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותן לתוך קערת מי קרח. משאירים למשך 15 דקות, עד שהביצים מתקררות.
  4. כעת מקלפים את הביצים בעדינות, בלי לפגוע בצורתן.
  5. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
  6. מסדרים 3 צלחות: עם קמח, עם ביצה טרופה ועם פירורי לחם. לקערית עם פירורי הלחם מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
  7. טובלים כל ביצה תחילה בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף טובלים בפירורי הלחם. ושוב פעם נוספת טובלים בביצה ובפירורי לחם, כדי שהמעטפת תהיה עבה וקריספית.
  8. מטגנים את הביצים אחת-אחת: מורידים ביצה בתוך כף מחוררת לתוך השמן ומטגנים במשך כ-3 דקות עד שהיא זהובה מכל הצדדים.
  9. מוציאים את הביצה לצלחת מרופדת בנייר סופג וממשיכים כך עם יתר הביצים.
  10. מגישים את שניצל הביצה עם לחם בצד לניגוב החלמון וסלט ירוק.

    שניצל ביצה 1
    שניצל ביצה גאוני ומפתיע. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל ביצה: תשכחו מכל השניצלים שהכרתם עד היום!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות