דאבל קראנץ’: תפוחי אדמה אפויים בקראסט פיסטוקים

תפוחי אדמה אפויים בתנור זו מנה בטוחה שנחטפת מהר. אבל הפעם מלבד הקריספיות של תפוח האדמה הצלוי, יש גם קראסט פיסטוקים שמעניק אקסטרה קראנץ'!
תפוחי אדמה אפויים בתנור זו מנה בטוחה שנחטפת מהר. אבל הפעם מלבד הקריספיות של תפוח האדמה הצלוי, יש גם קראסט פיסטוקים שמעניק אקסטרה קראנץ'!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.6 קק״ל 1140.9 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 57.7 גרם
    שומן 12.0 גרם 95.6 גרם
    נתרן 20.2 מ״ג 161.2 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.1 מ״ג 97.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 91.7 מ״ג 733.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.6 קק״ל 1140.9 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 57.7 גרם
    שומן 12.0 גרם 95.6 גרם
    נתרן 20.2 מ״ג 161.2 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.1 מ״ג 97.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 91.7 מ״ג 733.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
רון יוחננוב
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים בסיר על כיריים את תפוחי האדמה במים רותחים במשך 15 דקות.
  2. מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן הזית ומעבירים לתבנית אפייה משומנת גם היא בשמן זית.
  3. בקערה גדולה מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפיסטוקים, עשבי התיבול, השום והמלח.
  4. מערבבים את תפוחי האדמה עם תערובת הפירורים כך שיצפו אותם מכל כיוון.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות או עד הזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דאבל קראנץ’: תפוחי אדמה אפויים בקראסט פיסטוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    תמר אוירבך

    האם אפשר להחליף את הפיסטוקים בשקדים או באגוזים קצוצים

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, זה פשוט ישנה את הטעם

קטגוריות

אביזרים

טכניקות