באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

גלידה פיסטוק שוקולד שמכינים בצי’ק בבלנדר!

גלידה פיסטוק שוקולד שמכינים מפיסטוקים טריים, עם שמנת מתוקה וחלב מרוכז. גלידה ביתית קלה להכנה ע"י עם שימוש בבלנדר וללא צורך במכונת גלידה
גלידה פיסטוק שוקולד שמכינים מפיסטוקים טריים, עם שמנת מתוקה וחלב מרוכז. גלידה ביתית קלה להכנה ע"י עם שימוש בבלנדר וללא צורך במכונת גלידה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4756
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4755.8 קק״ל 4755.8 קק״ל
    פחמימות 198.6 גרם 198.6 גרם
    שומן 413.7 גרם 413.7 גרם
    נתרן 156.0 מ״ג 156.0 מ״ג
    חלבון 100.1 גרם 100.1 גרם
    סיבים תזונתיים 47.6 גרם 47.6 גרם
    שומן רווי 154.9 גרם 154.9 גרם
    כולסטרול 572.0 מ״ג 572.0 מ״ג
    סידן 821.1 מ״ג 821.1 מ״ג
    ברזל 22.9 מ״ג 22.9 מ״ג
    אשלגן 5032.0 מ״ג 5032.0 מ״ג
    אבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4756
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4755.8 קק״ל 4755.8 קק״ל
    פחמימות 198.6 גרם 198.6 גרם
    שומן 413.7 גרם 413.7 גרם
    נתרן 156.0 מ״ג 156.0 מ״ג
    חלבון 100.1 גרם 100.1 גרם
    סיבים תזונתיים 47.6 גרם 47.6 גרם
    שומן רווי 154.9 גרם 154.9 גרם
    כולסטרול 572.0 מ״ג 572.0 מ״ג
    סידן 821.1 מ״ג 821.1 מ״ג
    ברזל 22.9 מ״ג 22.9 מ״ג
    אשלגן 5032.0 מ״ג 5032.0 מ״ג
    אבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


מחית פיסטוק

גלידה


אופן הכנה

  1. מכינים את מחית הפיסטוק: מכניסים לבלנדר את להב הקיצוץ וטוחנים את הפיסטוקים בתכנית SPREAD.
  2. לאחר שהפיסטוקים קצוצים היטב מוסיפים את השמן ולוחצים שוב על תכנית SPREAD כדי להפוך את הכל למחית חלקה. אם צריך מוסיפים עוד כף שמן.
  3. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.
  4. מכינים את הגלידה: מעבירים לבלנדר חמש כפות ממחית הפיסטוק, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז ומערבלים בתכנית BOWL.
  5. כעת מעבירים את הבלילה לתבנית (עדיף סיליקון).
  6. שוברים את השוקולד המריר לצ’אנקים בגודל לא אחיד ומטביעים בגלידה. משתמשים בכף הפוכה כדי לערבב את התערובת ולהטמיע את חתיכות השוקולד בתערובת.
  7. מקפיאים למשך 3 שעות, עד התייצבות מלאה.
  8. משחררים את הגלידה מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל פיסטוקים שבורים וחתיכות שוקולד.

הערות

  • לגלידה פרווה- אפשר להחליף את החלב המרוכז בחלב קוקוס מרוכז ולהוסיף אבקת סוכר. כמו כן, אפשר להחליף את הפיסטוקים בבננות, תותים או פירות יער אחרים שאוהבים וליצור גלידות בטעמים מגוונים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידה פיסטוק שוקולד שמכינים בצי’ק בבלנדר!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות