עוגת שוקולית מהירה ומושלמת לכל חגיגה!

עוגת שוקולית נימוחה ורכה כמו חלום ילדות מתוק. כל כך קלה להכנה ומתאימה לכל אירוע, יום הולדת, חגיגה ומסיבה, אבל הכי כיף להכין אותה סתם בלי סיבה!
עוגת שוקולית נימוחה ורכה כמו חלום ילדות מתוק. כל כך קלה להכנה ומתאימה לכל אירוע, יום הולדת, חגיגה ומסיבה, אבל הכי כיף להכין אותה סתם בלי סיבה!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5786.6 קק״ל 5786.6 קק״ל
    פחמימות 414.5 גרם 414.5 גרם
    שומן 427.1 גרם 427.1 גרם
    נתרן 3167.9 מ״ג 3167.9 מ״ג
    חלבון 79.5 גרם 79.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 138.8 גרם 138.8 גרם
    כולסטרול 1939.0 מ״ג 1939.0 מ״ג
    סידן 727.7 מ״ג 727.7 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 1455.2 מ״ג 1455.2 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5787
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5786.6 קק״ל 5786.6 קק״ל
    פחמימות 414.5 גרם 414.5 גרם
    שומן 427.1 גרם 427.1 גרם
    נתרן 3167.9 מ״ג 3167.9 מ״ג
    חלבון 79.5 גרם 79.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 138.8 גרם 138.8 גרם
    כולסטרול 1939.0 מ״ג 1939.0 מ״ג
    סידן 727.7 מ״ג 727.7 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 1455.2 מ״ג 1455.2 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור

הגיעה השעה וגם אתם צריכים להכין לילד או לילדה עוגת יום הולדת לבית הספר או לגן? קודם כל מזל טוב! איזה כייף שהקטנטנים גדלו לכם בשנה. אז איזו עוגה תכינו? עוגת שוקולית מהירה שכל הילדים אוהבים. עם כל הכבוד לעוגות שוקולד מפונפנות עם מצרכים יקרים, עוגת שוקולית היא חביבת הקהל של עוגות יום ההולדת כי בסוף כולם טורפים אותה!

אז לפניכם מתכון של עוגת שוקולית מהירה עם מצרכים שיש לכולנו בבית. ואם תקשטו אותה בקרם שוקולד מעל היא בכלל תהיה בלתי נשכחת. אגב, לא חייבים לחכות ליום הולדת כדי להכין עוגת שוקולית. אפשר להכין אותה גם לשבת או לקפה של אחר הצהריים.

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
נעמה פלד
X

23 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  2. בקערת המיקסר מערבבים את הביצים, השמן, הסוכר והשמנת המתוקה עד לקבלת עיסה חלקה.
  3. מוסיפים את הקמח, השוקולית והסודה לשתייה ומערבבים עד שהתערובת אחידה. לא לערבב יותר מדי גם אם יש קצת גושים.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות עד שהעוגה יציבה. כדי להיות בטוחים מחדירים קיסם לאמצע העוגה וכשהוא יוצא עם טיפה פירורים העוגה מוכנה.
  5. ממיסים את קוביות השוקולד על בן מארי.
  6. כאשר השוקולד נמס מערבבים לתוכו את השמנת המתוקה, עד שנוצר רוטב חלק ומבריק.
  7. מצפים את העוגה בשוקולד המומס.
  8. מחכים שהשוקולד יצטנן טיפה ומפזרים מעליו סוכריות.

הערות

  • רוצים להכין את העוגה בגירסת פרווה? החליפו את השמנת המתוקה בשמנת פרווה. יוצא נהדר!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולית מהירה ומושלמת לכל חגיגה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    סופי כהן

    האם אפשר להקציף את השמנת מתוקה בנפרד לבד ואז להוסיף לביצים ולסוכר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי

    Avatar
    דוד מולכו

    זה טעים גם בלי הנרות? פשוט נגמר לי.

      Avatar
      מערכת Foody

      🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות