סניוריטה מרגריטה: הקוקטייל הנסיכותי עם כתר המלח
קוקטייל מרגריטה קלאסי אפשר לזהות מרחוק בזכות כתר המלח על שפת הכוס. קוקטייל על בסיס טקילה, קל להכנה בבית, רק משקשקים ומדמיינים שאתם על החוף!
קוקטייל מרגריטה קלאסי אפשר לזהות מרחוק בזכות כתר המלח על שפת הכוס. קוקטייל על בסיס טקילה, קל להכנה בבית, רק משקשקים ומדמיינים שאתם על החוף!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 37.1 קק״ל 37.1 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.1 גרם 0.1 גרםנתרן 0.5 מ״ג 0.5 מ״גחלבון 1.9 גרם 1.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 3.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 26.3 מ״ג 26.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות37
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 37.1 קק״ל 37.1 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.1 גרם 0.1 גרםנתרן 0.5 מ״ג 0.5 מ״גחלבון 1.9 גרם 1.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 3.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 26.3 מ״ג 26.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
היא קלאסית, יפהפיה ובעלת כתר – זו לא נסיכת מונקו, אלא מרגריטה! קוקטייל מרגריטה על בסיס טקילה, שקיבל לא מעט גרסאות והוא פופולרי בעיקר לאורך חופי הים בעולם. המתכון מביא את הגרסה הקלאסית לפיה מערבבים כל המצרכים בשייקר עם קרח ומוזגים לכוס בעלת כתר מלח, כי חייבים עקיצה קטנה בסוף.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 37 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
45 מ"ל טקילה לבנה
-
30 מ"ל טריפל סק
-
22 1/2 מ"ל מיץ ליים
-
חופן קוביות קרח
אופן הכנה
- מניחים את המלח על צלחת שטוחה.
- מעבירים את פלח הלימון על כל שפת הכוס.
- טובלים את הכוס הפוכה במלח, כך שיוצרים כתר מלח על שפת הכוס.
- מנקים עם נייר את המלח בשפת הכוס הפנימית, ומניחים את הכוס בצד.
- מוזגים לתוך השייקר בעזרת ג’יגר (כוסית מדידה) מיץ ליים, טריפל סק וטקילה.
- מוסיפים לשייקר חופן קוביות קרח.
- סוגרים את השייקר ומשקשקים היטב.
- מוזגים את הדרינק דרך סינון כפול (שתי מסננות) לתוך הכוס עם כתר המלח ומגישים.
אופן הכנה
- מניחים את המלח על צלחת שטוחה.
- מעבירים את פלח הלימון על כל שפת הכוס.
- טובלים את הכוס הפוכה במלח, כך שיוצרים כתר מלח על שפת הכוס.
- מנקים עם נייר את המלח בשפת הכוס הפנימית, ומניחים את הכוס בצד.
- מוזגים לתוך השייקר בעזרת ג’יגר (כוסית מדידה) מיץ ליים, טריפל סק וטקילה.
- מוסיפים לשייקר חופן קוביות קרח.
- סוגרים את השייקר ומשקשקים היטב.
- מוזגים את הדרינק דרך סינון כפול (שתי מסננות) לתוך הכוס עם כתר המלח ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן