פטרוזיליה

ארוחת בוקר אמריקאית2

ניו יורק סטייל: ארוחת בוקר אמריקאית!

ארוחת בוקר אמריקאית משביעה שתפתח לכם את הבוקר בכיף: קוביות תפוחי אדמה צלויות, עגבניות צרובות, חזה אווז וביצת עין
קציצות ותפוחי אדמה ברוטב 6546

באפס מאמץ: קציצות בשר ותפוחי אדמה בסיר אחד

קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות משגע שמבשלים בסיר אחד. ארוחת צהריים משפחתית מושלמת שמכינים בקלות וזוללים בהנאה!
ניוקי פטריות ב-10 דקות

ניוקי פטריות ב-10 דקות ממש כמו במסעדות!

ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
בורקס דפי אורז עם בשר 2

בורקס דפי אורז עם בשר שזוללים מהר מהר!

טרנד דפי האורז לא פוסח גם על בורקס הבשר. קבלו מאפה זהוב וטעים של בורקס דפי אורז עם בשר, סופר קריספי ושחום בקצוות, שנחטף כמו גרעינים!
מסבחה 1

מסבחה ביתית מושלמת בקלי קלות!

מה הסוד של מסבחה ביתית מושלמת? בישול גרגרי החומוס עד לריכוך מוחלט. המדריך המלא להכנת מסבחה טעימה כמו שצריך, רק קחו פיתה טרייה ותתענגו!
לביבות גזר 3

חנוכה כבר כאן: לביבות גזר כתומות וקלילות!

לביבות גזר ותפוחי אדמה מטוגנות שמכינים בקלות לנשנוש צמחוני מהיר! ביס מושלם של לביבות קריספיות מבחוץ ורכות ונימוחות מבפנים
נאן הודי עם ממרח חומוס גזר2

תגידו נמסטה: נאן הודי עם ממרח חומוס גזר

מה דעתכם על ארוחה הודית קלה שמכינים במכשיר אחד? נאן הודי עם ממרח חומוס גזר מיוחד וטעים. טובלים את הנאן הפריך בממרח ומתענגים. נמסטה!
מאפה מפרום1

מאפה מפרום: המעדן הטריפוליטאי בלי העבודה הקשה

מאפה מפרום שמביא את המעדן הטריפוליטאי הפופולרי בגרסה הקלה להכנה. מילוי בשר טחון מתובל בין שתי שכבות של תפוחי אדמה דקיקים וקריספיים. יאמי!
עוף מרוקאי עם זיתים, לימון כבוש ואריסה

כמו של מאמא מרוקאית – עוף מרוקאי בזיתים, לימון כבוש ואריסה

תבשיל עוף מצוין לארוחה חמה ומאוזנת - חלקי עוף שלם שמתבשלים בסיר מלא טעמים עם עגבניות, זיתים, שום ולימון כבוש, שאפשר להגיש עם תוספות שאוהבים
עראייס בטוסטר. צילום: נטע לויה

זה הולך להיות להיט! עראייס מושלם בטוסטר! וואו!

יום העצמאות הזה הולך להיות שונה השנה, אבל נטע לויה דואגת שמי שאין לו מנגל בבית לא יפסיד עם מתכון מושלם לעראייס - פיתה קריספית ממולאת בקבב עסיסי
קציצות ארטישוק. צילום: צילום גואטה
6:27

אמיר ויונית מקצקצים – קציצות שווארמה הודו וארטישוקים

קציצות בשר הודו ברוטב חמצמץ עם ארטישוקים, כוסברה וזיתים שבא לאכול כל יום כל היום. מכינים את הקציצות מבשלים עוד קצת ברוטב ומתענגים על צלחת של בית
קובה פותתה. צילום: טל סיון-ציפורין

קובה פותתה (פטטה) עירקית – קובה מתפוחי אדמה

אין כמו קובה תפוחי אדמה עירקית רכה וטעימה כדי להזכיר לנו את האהבה הגדולה שהסבתות שלנו הכניסו בכל תבשיל. קבלו מתכון מושלם לקובה פותתה (פטטה) כשרה לפסח כמו של סבתא
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים