פטרוזיליה

ימיסטה – ירקות ממולאים אורז ועשבי תיבול
בטעם של חופשה

ימיסטה – ירקות ממולאים אורז ועשבי תיבול

נסיעה משפחתית ליוון הולידה מתכון שלירית צירמן צימט הייתה חייבת לשמור: ימיסטה - ירקות ממולאים אורז ועשבי תיבול. מנה צמחונית משגעת
מרק כבש
איך מבשלים אהבה

מרק כבש בולגרי ומכתב אהבה לאהובתי

עברו מעל 25 שנה מאז שכותב המדור אכל את המרק הזה, אבל משהו בבלוטות הטעם זוכר היטב את הטעם הבשרי, הלימוני העמוק של המרק הנפלא הזה. ככה כותבים ומבשלים למי שאוהבים
שקשוקה טונה
יד ראשונה משף!

שקשוקה טונה עם אריסה של משה שגב

מי לא אוהב שקשוקה? השף משה שגב משדרג את המנה הפופולארית והאהובה ומכין שקשוקה טונה עם אריסה. רק חלה טרייה ליד ואתם מסודרים
גליליות זוקיני במילוי אגוזים ועשבי תיבול
גיאורגי וטבעוני

גלילות זוקיני במילוי אגוזים ועשבי תיבול

בשל העושר הרב של צמחי תבלין ואגוזים, ניתן למצוא במטבח הגיאורגי אינספור מנות טבעוניות מסורתיות. ג׳אנה חן מכינה גלילות זוקיני במילוי אגוזים ועשבי תיבול
פלפלים ממולאים צמחוניים בקלי קלות. צילום: אפיק גבאי
מהיר ומושקע

פלפלים ממולאים צמחוניים בקלי קלות

מי אמר שחייבים להכין ממולאים עם בשר? אולגה טוכשר מכינה פלפלים ממולאים צמחוניים ואפילו טבעוניים ממש בקלות. מנה בריאה וטעימה שהיא ארוחה בפני עצמה
מרק קרם שורשים עם שמן בזיליקום
מחפשים שורשים

מחפשים שורשים? מצאתם! מרק קרם שורשים מושלם של איילת הירשמן

איך מנצלים את הירקות המדהימים בעונת החורף? מכינים מרק כמובן! איילת הירשמן עם מתכון חורפי במיוחד של מרק קרם ירקות שורש עם שמן בזיליקום
אורז פרסי ירוק עם תחתית תפוחי אדמה. צילום: אפיק גבאי
מנחת שלום פרסית
5:25

אורז פרסי ירוק עם תחתית תפוחי אדמה פריכים + טיפ מנצח

אורז פרסי אמיתי של רותם ליברזון, עם המון עשבי תיבול, אפונה והכי חשוב: תחתית (תהדיג) של תפוחי אדמה סופר פריכים שכולם יריבו עליהם
עיג'ה דשא ועיג'ה גבינה - מתכון שדורש סבלנות ואישה אמיצה. צילום: סתיו נגר
ארוחת בוקר בשבת

עיג’ה דשא ועיג’ה גבינה – מתכון שדורש סבלנות ואישה אמיצה

שי אייזנר חוזרת אל בית סבתה בימי שבת בבוקר, בהם הורשתה לחתוך פרוסות עבות ולא מסודרות של חלה טרייה, לתחוב ביניהן עיג'ה דשא ועיג'ה גבינה ולאכול בעיניים נוצצות
קציצות טונה ברוטב עגבניות בפיתה. צילום: שני הלוי
יד ראשונה משף
1:49

אדוני הקציצות – קציצות טונה ברוטב עגבניות בפיתה

מי אמר שאוכל רחוב אפשר לאכול רק בחוץ? מאיר אדוני מכין קציצות טונה ברוטב עגבניות שמגישים בחצאי פיתה עם המון טחינה ירוקה שאפשר לאכול בעמידה
בוריק בטעמים
סודי ביותר!
5:34

בוריק בטעמים של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן מגלה לנו את כל הסודות להכנת בוריק מושלם במילויים שונים, כזה שהוא פריך מבחוץ ורך ומנחם מבפנים. תתכוננו להתמכר
קפונטה - סלט חצילים סיציליאני. צילום: אפיק גבאי
5:49

קפונטה – סלט חצילים סיציליאני

סלט חצילים קצת אחר, עם המון טעמים מיוחדים שמשתלבים נהדר. אפשר לאכול אותו בכריך ואפשר אפילו להפוך אותו לרוטב פסטה שמכינים בקלי קלות
מרק בורשט ושיר געגוע לשלכת אדומה
עוד מעט הסתיו

מרק בורשט ושיר געגוע לשלכת אדומה

סבינה ולדמן מכינה מרק בורשט של ילדות, שיש בו את כל מה שהיא אוהבת: צבע משוגע, ירק, פחמימות, קטניות והחלק הכי מפנק - התוספות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים