מבשלים עם המפונים: עוף שלם בתנור של שלומי אלמישלי

שלומי אלמישלי שפונה מקרית שמונה למלון סטאי כנרת מכין ביחד עם שף המלון עוף שלם בתנור עם רטבים מפתיעים - אתם חייבים להכין
שלומי אלמישלי שפונה מקרית שמונה למלון סטאי כנרת מכין ביחד עם שף המלון עוף שלם בתנור עם רטבים מפתיעים - אתם חייבים להכין
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 539.4 קק״ל 2157.4 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 50.7 גרם
    סוכר 3.7 גרם 14.7 גרם
    שומן 35.7 גרם 142.8 גרם
    נתרן 2091.3 מ״ג 8365.2 מ״ג
    חלבון 39.1 גרם 156.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 9.4 גרם 37.6 גרם
    כולסטרול 153.0 מ״ג 612.0 מ״ג
    סידן 34.9 מ״ג 139.6 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 442.9 מ״ג 1771.8 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 539.4 קק״ל 2157.4 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 50.7 גרם
    סוכר 3.7 גרם 14.7 גרם
    שומן 35.7 גרם 142.8 גרם
    נתרן 2091.3 מ״ג 8365.2 מ״ג
    חלבון 39.1 גרם 156.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 9.4 גרם 37.6 גרם
    כולסטרול 153.0 מ״ג 612.0 מ״ג
    סידן 34.9 מ״ג 139.6 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 442.9 מ״ג 1771.8 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור

״מבשלים עם המפונים״ של קנור הינה אחת היוזמות המרגשות והחשובות שאירחנו בפודי בתקופה האחרונה.

עשרות אלפי מפונים, מהדרום ומהצפון, עדיין שוהים בבתי מלון ברחבי הארץ, ואחד הדברים שהם הכי מתגעגעים אליו הוא ריח התבשילים שעולה מהסירים במטבח הביתי שלהם. הגעגוע לחוויית הבישול הביתי והסעודה המשפחתית המשותפת הוא המנוע מאחורי מיזם חדש של קנור, אשר חבר לחברה למתנ”סים ולמלונות הרברט סמואל ירושלים וסטאי כנרת כדי לאפשר לכמה מהמפונים רגע של “בית רחוק מהבית” ולהגיש להם אוכל של בית שבושל במטבח בית המלון.

לקחנו את המתכונים שהכי מזכירים להם את הבית וביקשנו מהם ללמד את שף המלון כיצד להכין אותו – ממרק חרירה עד מוקפץ ועוף בתנור.

קבלו הצצה לאחד המתכונים שהם הכי בית: עוף שלם בתנור של שלומי אלמישלי מקריית שמונה. כבר כמה חודשים ששלומי שוהה בבית המלון סטאי כנרת, במסגרת הפרויקט הוא לימד את השף שי את המתכון המיוחד שלו (טיזר: זמן הכנה 5 דקות).

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

מרינדה


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ביחד ומורחים על העוף.
  2. אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 20 דקות, מורידים ל-200 מעלות ואופים 40 דקות נוספות עד שהעוף מוכן.
מבשלים עם המפונים: עוף שלם בתנור של שלומי אמישלי3
עוף שלם בתנור של שלומי אלמישלי. צילום: עדי בר-טל
מבשלים עם המפונים: עוף שלם בתנור של שלומי אמישלי1
מבשלים עם המפונים: עוף שלם בתנור של שלומי אלמישלי. צילום: עדי בר-טל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מרים

    יש אפשרות לבשל בסיר במקום לאפות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מרים. לא, המתכון הזה הוא לעוף בתנור.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות