רקע הנמל

אבקת קסמים ירוקה: עוגת מאצ’ה מושלמת ליד הקפה

עוגת שיש קצת אחרת - עוגת מאצ'ה בצבעים של ירוק עדין ולבן עם מתיקות מיוחדת וציפוי מפנק, מעולה לאירוח ומושלמת גם לעצמכם
עוגת שיש קצת אחרת - עוגת מאצ'ה בצבעים של ירוק עדין ולבן עם מתיקות מיוחדת וציפוי מפנק, מעולה לאירוח ומושלמת גם לעצמכם
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3028
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3027.9 קק״ל 3027.9 קק״ל
    פחמימות 316.8 גרם 316.8 גרם
    שומן 176.9 גרם 176.9 גרם
    נתרן 1542.3 מ״ג 1542.3 מ״ג
    חלבון 52.9 גרם 52.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 813.3 מ״ג 813.3 מ״ג
    סידן 636.0 מ״ג 636.0 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 985.5 מ״ג 985.5 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3028
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3027.9 קק״ל 3027.9 קק״ל
    פחמימות 316.8 גרם 316.8 גרם
    שומן 176.9 גרם 176.9 גרם
    נתרן 1542.3 מ״ג 1542.3 מ״ג
    חלבון 52.9 גרם 52.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 23.2 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 813.3 מ״ג 813.3 מ״ג
    סידן 636.0 מ״ג 636.0 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 985.5 מ״ג 985.5 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור

יש טעמים שלקח להם זמן עד שהגיעו לישראל. טעם המאצ’ה המיוחד הוא אחד מהם – מזל שהוא כבר נחת אצלנו! קחו מתכון עם אבקת הפלא הזו – עוגת מאצ’ה רכה ונימוחה עם ציפוי מתוק של חלב מרוכז ומאצ’ה. תכינו לכם תה או קפה, תחתכו פרוסת עוגה (או שתיים) ותהנו מכל רגע.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
  2. מכינים את בלילת העוגה: בקערה גדולה מערבבים היטב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
  3. מוסיפים לקערה את השמן, הביצים והחלב ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. מחלקים את הבלילה לשתי קערות, מוסיפים לקערה אחת את אבקת המאצ’ה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה לתבנית מוארכת. יוצקים פנימה את בלילת העוגה עם המאצ’ה ומיישרים. מוסיפים מעל את הבלילה ללא אבקת המאצ’ה ואופים במשך 45 דקות.
  6. מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את החלב המרוכז עם אבקת המאצ’ה.
  7. כשהעוגה מוכנה, מורחים עליה את ציפוי המאצ’ה, פורסים ומגישים.
עוגת מאצ'ה הנמל
עוגת מאצ’ה שיש. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אבקת קסמים ירוקה: עוגת מאצ’ה מושלמת ליד הקפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות