אוקונומיאקי: לביבות כרוב יפניות מטריפות!
אוקונומיאקי הן לביבות כרוב יפניות עם בצל ירוק שמככבות כאוכל רחוב יפני ממכר! מכינים בצ'יק בבלנדר, מטגנים וטובלים ברוטב אסייתי משגע
אוקונומיאקי הן לביבות כרוב יפניות עם בצל ירוק שמככבות כאוכל רחוב יפני ממכר! מכינים בצ'יק בבלנדר, מטגנים וטובלים ברוטב אסייתי משגע
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 164.6 קק״ל 1316.6 קק״לפחמימות 13.8 גרם 110.2 גרםשומן 11.8 גרם 94.2 גרםנתרן 726.3 מ״ג 5810.7 מ״גחלבון 5.0 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.8 גרםשומן רווי 1.5 גרם 12.2 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״גסידן 41.2 מ״ג 329.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 168.3 מ״ג 1346.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות165
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 164.6 קק״ל 1316.6 קק״לפחמימות 13.8 גרם 110.2 גרםשומן 11.8 גרם 94.2 גרםנתרן 726.3 מ״ג 5810.7 מ״גחלבון 5.0 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.8 גרםשומן רווי 1.5 גרם 12.2 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״גסידן 41.2 מ״ג 329.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 168.3 מ״ג 1346.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 165 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכניסים את הכרוב לבלנדר וקוצצים בתוכנית CHOP.
- מעבירים את הכרוב הקצוץ לקערה, מפזרים מעליו את המלח ומחכים 10 דקות. סוחטים היטב מהנוזלים בעזרת הידיים.
- כעת מכניסים לבלנדר את הביצים, הקמח, המלח, הסויה ושמן השומשום ומערבלים יחד במצב MANUAL על מהירות 2 במשך כדקה לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים גם את הבצל הירוק והכרוב ומערבלים שוב במצב MANUAL (על מהירות 2) עד שכל הירקות מצופים בתערובת. מוציאים את בלילת הלביבות לקערה.
- מכינים את הרוטב: מעבירים את כל חומרי הרוטב לבלנדר ומערבלים בתוכנית DOUGHE. מעבירים לצלוחית הגשה.
- מחממים מחבת ומוסיפים שמן כך שיצפה את התחתית.
- מוזגים בעזרת כף את התערובת למחבת בצורת פנקייקים קטנים בגודל כף יד (ללא האצבעות).
- מטגנים כמה דקות מכל צד, עד שהפנקייק מזהיב וקצת שחום ומוציאים את הלביבות לצלחת עם נייר סופג. בין נגלה אחת לאחרת, דואגים לשמן את המחבת שוב.
- מגישים עם הרוטב, טובלים ואוכלים.
אופן הכנה
- מכניסים את הכרוב לבלנדר וקוצצים בתוכנית CHOP.
- מעבירים את הכרוב הקצוץ לקערה, מפזרים מעליו את המלח ומחכים 10 דקות. סוחטים היטב מהנוזלים בעזרת הידיים.
- כעת מכניסים לבלנדר את הביצים, הקמח, המלח, הסויה ושמן השומשום ומערבלים יחד במצב MANUAL על מהירות 2 במשך כדקה לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים גם את הבצל הירוק והכרוב ומערבלים שוב במצב MANUAL (על מהירות 2) עד שכל הירקות מצופים בתערובת. מוציאים את בלילת הלביבות לקערה.
- מכינים את הרוטב: מעבירים את כל חומרי הרוטב לבלנדר ומערבלים בתוכנית DOUGHE. מעבירים לצלוחית הגשה.
- מחממים מחבת ומוסיפים שמן כך שיצפה את התחתית.
- מוזגים בעזרת כף את התערובת למחבת בצורת פנקייקים קטנים בגודל כף יד (ללא האצבעות).
- מטגנים כמה דקות מכל צד, עד שהפנקייק מזהיב וקצת שחום ומוציאים את הלביבות לצלחת עם נייר סופג. בין נגלה אחת לאחרת, דואגים לשמן את המחבת שוב.
- מגישים עם הרוטב, טובלים ואוכלים.
הערות
- אם אין לכם רוטב וורסטשטר או מרכיבים אחרים להכנת הרוטב, אפשר גם להגיש את הלביבות האלה עם שמנת חמוצה בצד. אולי זה לא כל כך יפני – אבל לא פחות טעים!
הערות
- אם אין לכם רוטב וורסטשטר או מרכיבים אחרים להכנת הרוטב, אפשר גם להגיש את הלביבות האלה עם שמנת חמוצה בצד. אולי זה לא כל כך יפני – אבל לא פחות טעים!
Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
האם אפשר להכין את הבלילה, לשמור במקרר ולטגן ביום למחרת?
היי מאיה, כן בהחלט אפשר 🙂 בהצלחה!