< רקע נינג'ה

אוקונומיאקי: לביבות כרוב יפניות מטריפות!

אוקונומיאקי הן לביבות כרוב יפניות עם בצל ירוק שמככבות כאוכל רחוב יפני ממכר! מכינים בצ'יק בבלנדר, מטגנים וטובלים ברוטב אסייתי משגע
אוקונומיאקי הן לביבות כרוב יפניות עם בצל ירוק שמככבות כאוכל רחוב יפני ממכר! מכינים בצ'יק בבלנדר, מטגנים וטובלים ברוטב אסייתי משגע
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 1.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    165
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 164.6 קק״ל 1316.6 קק״ל
    פחמימות 13.8 גרם 110.2 גרם
    שומן 11.8 גרם 94.2 גרם
    נתרן 726.3 מ״ג 5810.7 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 12.2 גרם
    כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 41.2 מ״ג 329.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 168.3 מ״ג 1346.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    165
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 164.6 קק״ל 1316.6 קק״ל
    פחמימות 13.8 גרם 110.2 גרם
    שומן 11.8 גרם 94.2 גרם
    נתרן 726.3 מ״ג 5810.7 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 12.2 גרם
    כולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 41.2 מ״ג 329.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 168.3 מ״ג 1346.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 1.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

רוטב

טיגון


אופן הכנה

  1. מכניסים את הכרוב לבלנדר וקוצצים בתוכנית CHOP.
  2. מעבירים את הכרוב הקצוץ לקערה, מפזרים מעליו את המלח ומחכים 10 דקות. סוחטים היטב מהנוזלים בעזרת הידיים.
  3. כעת מכניסים לבלנדר את הביצים, הקמח, המלח, הסויה ושמן השומשום ומערבלים יחד במצב MANUAL על מהירות 2 במשך כדקה לקבלת תערובת חלקה.
  4. מוסיפים גם את הבצל הירוק והכרוב ומערבלים שוב במצב MANUAL (על מהירות 2) עד שכל הירקות מצופים בתערובת. מוציאים את בלילת הלביבות לקערה.

    לביבות כרוב יפניות4
    קוצצים דק את הכרוב הלבן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  5. מכינים את הרוטב: מעבירים את כל חומרי הרוטב לבלנדר ומערבלים בתוכנית DOUGHE. מעבירים לצלוחית הגשה.
  6. מחממים מחבת ומוסיפים שמן כך שיצפה את התחתית.
  7. מוזגים בעזרת כף את התערובת למחבת בצורת פנקייקים קטנים בגודל כף יד (ללא האצבעות).
  8. מטגנים כמה דקות מכל צד, עד שהפנקייק מזהיב וקצת שחום ומוציאים את הלביבות לצלחת עם נייר סופג. בין נגלה אחת לאחרת, דואגים לשמן את המחבת שוב.
  9. מגישים עם הרוטב, טובלים ואוכלים.
    לביבות כרוב יפניות3
    לביבות כרוב יפניות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

הערות

  • אם אין לכם רוטב וורסטשטר או מרכיבים אחרים להכנת הרוטב, אפשר גם להגיש את הלביבות האלה עם שמנת חמוצה בצד. אולי זה לא כל כך יפני – אבל לא פחות טעים!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוקונומיאקי: לביבות כרוב יפניות מטריפות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    מאיה

    האם אפשר להכין את הבלילה, לשמור במקרר ולטגן ביום למחרת?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מאיה, כן בהחלט אפשר 🙂 בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות