בוש קאבר דסקטופ

אלפחורס דובשניות עם קרם דבש

כשעוגיות אלפחורס פגשו דובשניות בראש השנה נוצר הקינוח הכי טעים בעולם! מתכון מפתיע וטעים בטירוף לראש השנה או לכל רגע שצריך סיבה למסיבה
כשעוגיות אלפחורס פגשו דובשניות בראש השנה נוצר הקינוח הכי טעים בעולם! מתכון מפתיע וטעים בטירוף לראש השנה או לכל רגע שצריך סיבה למסיבה
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.9 קק״ל 5326.8 קק״ל
    פחמימות 52.6 גרם 631.4 גרם
    שומן 20.5 גרם 246.3 גרם
    נתרן 48.0 מ״ג 576.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 66.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 70.5 גרם
    כולסטרול 66.1 מ״ג 792.9 מ״ג
    סידן 39.8 מ״ג 477.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 80.2 מ״ג 962.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.9 קק״ל 5326.8 קק״ל
    פחמימות 52.6 גרם 631.4 גרם
    שומן 20.5 גרם 246.3 גרם
    נתרן 48.0 מ״ג 576.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 66.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 70.5 גרם
    כולסטרול 66.1 מ״ג 792.9 מ״ג
    סידן 39.8 מ״ג 477.5 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 80.2 מ״ג 962.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
ליאור קליין
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

ציפוי

קרם דבש


אופן הכנה

  1. מכינים את קרם הדבש: בעזרת וו הקצפה מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הפודינג ומוסיפים תוך כדי הקצפה איטית את הדבש. ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם דבש יציב.
  2. מכינים את העוגיות: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את השמן עם הדבש והסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל על להטמעה.
  4. מוסיפים למיקסר את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. עוטפים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומעבירים לקירור כשעה.
  6. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  7. מוציאים את הקערה מהקירור ומסירים את הניילון. מכינים כדורים קטנים ומצפים אותם באבקת סוכר.
  8. מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כי העוגיות יתפחו ואופים כ-11 דקות, עד שקצוות העוגיות עם אבקת הסוכר מתפוצצות.
  9. מזלפים בתחתית עוגייה קרם דבש ומחברים עוגייה נוספת כך שיווצר סנדוויץ’.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אלפחורס דובשניות עם קרם דבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      שמנת מתוקה (לא לבישול)

    Avatar
    Ariela Federman

    לא הצלחתי להבין את הקשר בין העוגיות האלה לאלפחורס – מה פיספסתי?

      Avatar
      מערכת Foody

      את זה שהן סנדוויץ’ כמו אלפחורס (שתי דובשניות עם קרם ביניהן)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות