אנצ’ילדה בסיר אחד: קרעי טורטיות עם כל הטעמים המקסיקניים האהובים

אוהבים טורטיות אפויות במילוי? נסו להקליל ולבשל אותן בבלאגן מאורגן! אנצ'ילדה בסיר אחד, עם קרעי טורטיות, שעועית, גמבה, תירס וסלסת עגבניות
אוהבים טורטיות אפויות במילוי? נסו להקליל ולבשל אותן בבלאגן מאורגן! אנצ'ילדה בסיר אחד, עם קרעי טורטיות, שעועית, גמבה, תירס וסלסת עגבניות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 336.0 קק״ל 1344.1 קק״ל
    פחמימות 22.9 גרם 91.4 גרם
    שומן 18.8 גרם 75.3 גרם
    נתרן 1053.2 מ״ג 4212.8 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 70.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 34.5 גרם
    כולסטרול 38.2 מ״ג 152.7 מ״ג
    סידן 417.6 מ״ג 1670.3 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 598.3 מ״ג 2393.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 336.0 קק״ל 1344.1 קק״ל
    פחמימות 22.9 גרם 91.4 גרם
    שומן 18.8 גרם 75.3 גרם
    נתרן 1053.2 מ״ג 4212.8 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 70.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 34.5 גרם
    כולסטרול 38.2 מ״ג 152.7 מ״ג
    סידן 417.6 מ״ג 1670.3 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 598.3 מ״ג 2393.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הגמבה והבטטה, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 3-4 דקות.
  3. מוסיפים את השעועית והתירס, מתבלים ומערבבים.

    אנצ'ילדה בסיר אחד 1
    מכינים את כל המצרכים: גמבה, בטטה, תירס, שעועית וטורטיות

  4. מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ-7 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
  5. עכשיו מוסיפים גם את הרוטב ומערבבים.
  6. מפזרים מעל את הטורטיות ומערבבים בעדינות.
  7. מעל הכל מפזרים גם את הגבינות.

    אנצ'ילדה בסיר אחד 3
    מפזרים את הגבינות מעל לאנצ’ילדה

  8. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-4 דקות עד שהגבינה נמסה.
  9. מכבים את האש ומשאירים את המחבת מכוסה לעוד כמה דקות.
  10. מפזרים כוסברה ופלפל חריף ומגישים מיד.

    אנצ'ילדה בסיר אחד 2
    אנצ’ילדה בסיר אחד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אנצ’ילדה בסיר אחד: קרעי טורטיות עם כל הטעמים המקסיקניים האהובים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות