אסאדו בברביקיו וסצ’ואן

אסאדו לעצלנים - כמה דקות עבודה ויש לכם עיקרית מטריפה עם מרכיבים מעולים שנותנים טעם ייחודי שחוסף עבודה וזמן
אסאדו לעצלנים - כמה דקות עבודה ויש לכם עיקרית מטריפה עם מרכיבים מעולים שנותנים טעם ייחודי שחוסף עבודה וזמן
  • דוד גדג'
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 6 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    902
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 901.6 קק״ל 5409.6 קק״ל
    פחמימות 27.8 גרם 166.7 גרם
    סוכר 0.4 גרם 2.2 גרם
    שומן 53.1 גרם 318.6 גרם
    נתרן 4205.8 מ״ג 25234.5 מ״ג
    חלבון 76.1 גרם 456.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 81.0 גרם
    כולסטרול 266.5 מ״ג 1599.0 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 337.2 מ״ג
    ברזל 12.7 מ״ג 76.2 מ״ג
    אשלגן 1581.5 מ״ג 9489.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 6 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    902
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 901.6 קק״ל 5409.6 קק״ל
    פחמימות 27.8 גרם 166.7 גרם
    סוכר 0.4 גרם 2.2 גרם
    שומן 53.1 גרם 318.6 גרם
    נתרן 4205.8 מ״ג 25234.5 מ״ג
    חלבון 76.1 גרם 456.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 13.5 גרם 81.0 גרם
    כולסטרול 266.5 מ״ג 1599.0 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 337.2 מ״ג
    ברזל 12.7 מ״ג 76.2 מ״ג
    אשלגן 1581.5 מ״ג 9489.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
דוד גדג'
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מניחים את נתח האסאדו על מגש גדול.
  2. מצפים את הנתח ברוטב ברביקיו ורוטב סצ’ואן.
  3. מוסיפים את הפפריקה המעושנת ואבקת השום ובעזרת הידיים מורחים היטב את הנתח מכל הכיוונים.
  4. פורשים נייר כסף גדול על השיש, מעליו מניחים שני ניירות אפייה, את הנתח במרכז ואת כל הרוטב שנישאר.
  5. מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס, עוטפים היטב (קיפול מתנה) ומניחים את הנתח העטוף בתבנית כאשר פתחי נייר הכסף מופנים מעלה כדי למנוע מהרוטב לברוח בזמן הבישול.
  6. מכניסים לתנור טורבו על 150 מעלות ל-6 שעות.
  7. מגישים על בוצ’ר יפה עם קישוטים, את הרוטב שנישאר בנייר העטיפה מעבירים לכלי ומגישים ביחד עם הבשר. בתיאבון!
אסאדו בברביקיו וסצ'ואן
אסאדו בברביקיו וסצ’ואן. צילום: דוד גדג’
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אסאדו בברביקיו וסצ’ואן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות