אצבעות אלפחורס לעצלנים: מקסימום טעם במינימום מאמץ
- רובי מיכאל
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 128.7 קק״ל 1544.0 קק״לפחמימות 9.2 גרם 110.3 גרםשומן 9.4 גרם 112.5 גרםנתרן 42.9 מ״ג 515.0 מ״גחלבון 1.4 גרם 16.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.3 גרםשומן רווי 7.1 גרם 85.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.2 מ״ג 25.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 45.2 מ״ג 542.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות129
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 128.7 קק״ל 1544.0 קק״לפחמימות 9.2 גרם 110.3 גרםשומן 9.4 גרם 112.5 גרםנתרן 42.9 מ״ג 515.0 מ״גחלבון 1.4 גרם 16.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.3 גרםשומן רווי 7.1 גרם 85.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.2 מ״ג 25.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 45.2 מ״ג 542.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
תקף אתכם החשק לעוגיות אלפחורס, אבל אין לכם זמן לעמוד שעות במטבח? לרובי מיכאל יש פטנט מהמם בשבילכם: אצבעות אלפחורס לעצלנים- שכל אחד יכול להכין, תוך 10 דקות בלבד! בלי לטרוח על הכנת בצק ובלי יותר מדי בלגן במטבח, תקבלו ערימה טרייה של עוגיות, שאין מי שמסוגל להתאפק מולן.
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 129 | כמות מנות 12 |
---|
עוגיות
עוגיות
-
200 גרם בצק פריך מתוקמוכן
-
10 כפיות ריבת חלב
-
1 חבילה קוקוס טחון
אופן הכנה
1. ראשית, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, פורסים את יריעת הבצק על התבנית.
3. מרדדים את הבצק למלבן של 24X14 סנטימטרים וחותכים ל-24 מלבנים שווים (כל מלבן הוא ברוחב 2 סנטימטרים ובאורך 7 סנטימטרים).
4. אופים בתנור במשך 20 דקות, עד לקבלת צבע זהוב.
5. מוציאים מהתנור לצינון במשך 15 דקות.
6. מעבירים את ריבת החלב לשקית זילוף.
7. מזלפים את ריבת החלב על 12 מלבני בצק, ומכסים את העוגיות ביתר העוגיות.
8. מעבירים את הקוקוס לקערה, וטובלים את דפנות העוגיות בקוקוס.
9. מומלץ להגיש את אצבעות האלפחורס לצד כוס חלב.
אופן הכנה
1. ראשית, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, פורסים את יריעת הבצק על התבנית.
3. מרדדים את הבצק למלבן של 24X14 סנטימטרים וחותכים ל-24 מלבנים שווים (כל מלבן הוא ברוחב 2 סנטימטרים ובאורך 7 סנטימטרים).
4. אופים בתנור במשך 20 דקות, עד לקבלת צבע זהוב.
5. מוציאים מהתנור לצינון במשך 15 דקות.
6. מעבירים את ריבת החלב לשקית זילוף.
7. מזלפים את ריבת החלב על 12 מלבני בצק, ומכסים את העוגיות ביתר העוגיות.
8. מעבירים את הקוקוס לקערה, וטובלים את דפנות העוגיות בקוקוס.
9. מומלץ להגיש את אצבעות האלפחורס לצד כוס חלב.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
אשמח לקבל מתכון לבצק פריך המתאים לעוגיות
כאן תוכלי למצוא מגוון מתכונים לאלפחורס מבצק פריך שמכינים בבית: https://foody.co.il/?s=%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%A1
מה זה בצק פריך מוכן איפה מוצאים דבר כזה אין אפשרות להכין בבית?
בצק פריך להכנת עוגיות, נמכר בכל הסופרים, מגיע קפוא.