מגה עוגיות שוקולד צ’יפס ופקאן קלוי של בן שי

עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן ע-נ-ק-י-ו-ת, מטריפות ונימוחות, מושלמות כנשנוש לצד הקפה או בשביל הילדודס - לצד החלב
עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן ע-נ-ק-י-ו-ת, מטריפות ונימוחות, מושלמות כנשנוש לצד הקפה או בשביל הילדודס - לצד החלב
  • בן שי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    662
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 662.3 קק״ל 5298.6 קק״ל
    פחמימות 91.9 גרם 735.1 גרם
    שומן 33.6 גרם 268.9 גרם
    נתרן 464.9 מ״ג 3719.1 מ״ג
    חלבון 9.8 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.7 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 120.0 גרם
    כולסטרול 111.3 מ״ג 890.0 מ״ג
    סידן 66.6 מ״ג 533.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 22.7 מ״ג
    אשלגן 295.4 מ״ג 2363.1 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    662
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 662.3 קק״ל 5298.6 קק״ל
    פחמימות 91.9 גרם 735.1 גרם
    שומן 33.6 גרם 268.9 גרם
    נתרן 464.9 מ״ג 3719.1 מ״ג
    חלבון 9.8 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.7 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 120.0 גרם
    כולסטרול 111.3 מ״ג 890.0 מ״ג
    סידן 66.6 מ״ג 533.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 22.7 מ״ג
    אשלגן 295.4 מ״ג 2363.1 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור

איזה כיף זה לקבל עוגיית שוקולד צ’יפס ואגוזי פקאן ענקית ומוגזמת! כזאת שיודעים מראש שלא תיגמר תוך ביס או שניים ותשאיר אותנו עם טעם של עוד, אלא תמלא אותנו בכל המתיקות והטעם שבעולם. קבלו מתכון של בן שי לעוגיות ג’אמבו אולטימטיביות – חובה לכל אוהבי מתוקים בכלל ועוגיות בפרט.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות שוקולד צ'יפס


אופן הכנה

  1. קוצצים את השוקולד ואגוזי הפקאן.
  2. מערבבים בקערה את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
  3. מקרימים במיקסר עם וו בלון את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה ותפוחה מעט.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את תערובת הקמח, השוקולדים והפקאנים ומערבבים שוב לאיחוד.
  5. מכסים את הקערה ומקררים שעה-שעתיים, עדיף ללילה.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מחלקים את הבצק ל-7-8 כדורים במשקל 140-150 גרם האחד ומסדרים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אופים 20-25 דקות להזהבה יפה.
מגה עוגיות שוקולד צ'יפס
מגה עוגיות שוקולד צ’יפס. צילום: בן שי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מגה עוגיות שוקולד צ’יפס ופקאן קלוי של בן שי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות