
-
זמן הכנה14 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
אופן הכנה
- מניחים את הדגים והירקות בתבנית או קערה, בוזקים את השמן ומפזרים את המלח, הפלפל והתימין. מערבבים בעזרת הידיים עד שהכל מכוסה.
- מעבירים את הדגים והירקות לתוך סנו סושי - שקית צלייה (תלוי בגודל - אולי נצטרך 2 שקיות), מסדרים בשכבה אחידה וסוגרים.
- מבשלים במיקרוגל בעוצמה גבוהה 6 דקות. הופכים לצד השני ומבשלים 5 דקות נוספות.
- מסדרים על צלחות הגשה ומגישים עם הלימון בצד.
דגים וירקות מאודים במיקרוגל. צילום: שני הלוי
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
763.7
קק״ל
1527.4
קק״ל
פחמימות
15.8
גרם
31.7
גרם
שומן
60.8
גרם
121.6
גרם
נתרן
2979.3
מ״ג
5958.6
מ״ג
חלבון
60.5
גרם
121.1
גרם
סיבים תזונתיים
5.6
גרם
11.2
גרם
שומן רווי
6.4
גרם
12.9
גרם
כולסטרול
220.1
מ״ג
440.2
מ״ג
סידן
91.9
מ״ג
183.8
מ״ג
ברזל
3.2
מ״ג
6.5
מ״ג
אשלגן
9052.7
מ״ג
18105.5
מ״ג
אבץ
25.2
מ״ג
50.5
מ״ג
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- דגים
- יום האהבה
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכוני חגים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים מהירים
- מתכונים קלים
- סנו-סושי
- צמחוני
- ראש השנה
תגובה אחת
מתאים לדיאטה שלי