ארוחה מאוזנת בכמה דקות: דגים וירקות מאודים במיקרוגל

מתכון למנה בריאה וטעימה שתכינו במהירות ובקלות, קבלו מתכון מנצח לדגים וירקות מאודים וכל מה שאתם צריכים זה תבנית אחת ומיקרוגל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    14 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מניחים את הדגים והירקות בתבנית או קערה, בוזקים את השמן ומפזרים את המלח, הפלפל והתימין. מערבבים בעזרת הידיים עד שהכל מכוסה.
  2. מעבירים את הדגים והירקות לתוך סנו סושי - שקית צלייה (תלוי בגודל - אולי נצטרך 2 שקיות), מסדרים בשכבה אחידה וסוגרים.
  3. מבשלים במיקרוגל בעוצמה גבוהה 6 דקות. הופכים לצד השני ומבשלים 5 דקות נוספות.
  4. מסדרים על צלחות הגשה ומגישים עם הלימון בצד.

    דגים וירקות מאודים במיקרוגל. צילום: שני הלוי
    דגים וירקות מאודים במיקרוגל. צילום: שני הלוי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 763.7 קק״ל 1527.4 קק״ל
פחמימות 15.8 גרם 31.7 גרם
שומן 60.8 גרם 121.6 גרם
נתרן 2979.3 מ״ג 5958.6 מ״ג
חלבון 60.5 גרם 121.1 גרם
סיבים תזונתיים 5.6 גרם 11.2 גרם
שומן רווי 6.4 גרם 12.9 גרם
כולסטרול 220.1 מ״ג 440.2 מ״ג
סידן 91.9 מ״ג 183.8 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 6.5 מ״ג
אשלגן 9052.7 מ״ג 18105.5 מ״ג
אבץ 25.2 מ״ג 50.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar