ארוחה שלמה, טעימה, מזינה וזולה או בשתי מילים: עוף בגריל!
עוף בגריל! ארוחה שלמה, מהירה, זולה וטעימה ברמות של קלאסיקה אלמותית! כמה דקות עבודה, עוד קצת בתנור וקיבלתם מנה מזינה עם מלא ירקות שורש שעושה נעים
עוף בגריל! ארוחה שלמה, מהירה, זולה וטעימה ברמות של קלאסיקה אלמותית! כמה דקות עבודה, עוד קצת בתנור וקיבלתם מנה מזינה עם מלא ירקות שורש שעושה נעים
- יעל טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.5 קק״ל 926.2 קק״לפחמימות 30.2 גרם 120.8 גרםשומן 10.4 גרם 41.8 גרםנתרן 872.6 מ״ג 3490.4 מ״גחלבון 4.0 גרם 15.9 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 26.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסידן 112.8 מ״ג 451.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 846.7 מ״ג 3386.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות232
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.5 קק״ל 926.2 קק״לפחמימות 30.2 גרם 120.8 גרםשומן 10.4 גרם 41.8 גרםנתרן 872.6 מ״ג 3490.4 מ״גחלבון 4.0 גרם 15.9 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 26.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסידן 112.8 מ״ג 451.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 846.7 מ״ג 3386.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 232 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
ירקות
-
500 גרם דלוריותחתוכה לקוביות (עם הקליפה)
-
2 גזרים בינונייםחתוכים לפרוסות גסות
-
1 בצל בינוניחתוך לשמיניות
-
1 לפת בינוניתחתוכה לקוביות
-
2 שורש פטרוזיליה Mחתוכים לטבעות
-
8 שיני שוםאו בצלצלי שאלוט קלופים
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
אופן הכנה
- מכינים את העוף: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מגררים את קליפת הלימון ושומרים בצד.
- מניחים את העוף השלם על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה וסוחטים מעליו את הלימון.
- מוזגים את השמן על העוף, מפזרים את עלי התימין ומתבלים במלח ובפלפל.
- מכניסים את העוף לתנור וצולים בתנור 25 דקות.
- מערבבים יחד בקערה את הדלורית, הגזר, הבצל, הלפת, שורשי הפטרוזיליה, שיני השום או הבצלצלים, גרידת הלימון, השמן, המלח והפלפל.
- מוציאים את העוף מהתנור, מפזרים סביבו את תערובת הירקות ומחזירים לתנור לעוד 45 דקות (יש להפוך בזהירות את הירקות כעבור 25 דקות בתנור).
אופן הכנה
- מכינים את העוף: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מגררים את קליפת הלימון ושומרים בצד.
- מניחים את העוף השלם על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה וסוחטים מעליו את הלימון.
- מוזגים את השמן על העוף, מפזרים את עלי התימין ומתבלים במלח ובפלפל.
- מכניסים את העוף לתנור וצולים בתנור 25 דקות.
- מערבבים יחד בקערה את הדלורית, הגזר, הבצל, הלפת, שורשי הפטרוזיליה, שיני השום או הבצלצלים, גרידת הלימון, השמן, המלח והפלפל.
- מוציאים את העוף מהתנור, מפזרים סביבו את תערובת הירקות ומחזירים לתנור לעוד 45 דקות (יש להפוך בזהירות את הירקות כעבור 25 דקות בתנור).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
טעים בטירוף
מתאים לערב שבת עם חלה טריה
להיט פשוט להיט!