קריספי צ’יקן כמו באמריקה

קריספי צ'יקן כמו באמריקה, כזה שאת הפריכות שלו אי אפשר לפספס. מבטיחים לכם שביס כזה טעים ועסיסי לא אכלתם הרבה זמן. תהנו
קריספי צ'יקן כמו באמריקה, כזה שאת הפריכות שלו אי אפשר לפספס. מבטיחים לכם שביס כזה טעים ועסיסי לא אכלתם הרבה זמן. תהנו
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1225
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1224.7 קק״ל 4898.7 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 219.8 גרם
    שומן 36.9 גרם 147.5 גרם
    נתרן 369.1 מ״ג 1476.4 מ״ג
    חלבון 154.9 גרם 619.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 13.8 מ״ג 55.0 מ״ג
    סידן 85.1 מ״ג 340.4 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 181.0 מ״ג 724.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1225
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1224.7 קק״ל 4898.7 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 219.8 גרם
    שומן 36.9 גרם 147.5 גרם
    נתרן 369.1 מ״ג 1476.4 מ״ג
    חלבון 154.9 גרם 619.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 13.8 מ״ג 55.0 מ״ג
    סידן 85.1 מ״ג 340.4 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 181.0 מ״ג 724.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קריספי צ'יקן

הגשה


אופן הכנה

  1. בעזרת רינג 7 ס״מ קורצים את חזה העוף בעובי של עד 2 ס״מ - אם חזה העוף יותר עבה פשוט למעוך אותו בזהירות עד לגובה הנכון (אל תזרקו את יתרת העוף וחכו לטיפ בסוף המתכון).
  2. בקערה מערבבים את הטמפורה יחד עם התבלינים. מוסיפים את הסויה והמים הקרים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
  3. מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
  4. שהשמן רתח, טובלים את חזה העוף בעזרת פינצטה או מזלג בטמפורה ומיד מכניסים לשמן.
  5. מטגנים במשך כ-3 דקות בדיוק ועד לקבלת לצבע שחום. מיד כשמוציאים את חזה העוף מהשמן מניחים אותו על רשת (לא נייר סופג) לייבוש הקריספי צ’יקן.
  6. בונים את הלחמנייה: מזלפים מיונז וסרירצ׳ה, מניחים את הירקות ומעל הכל את הקריספי צ’יקן. מוכן בתאבון!
קריספי צ'יקן כמו באמריקה2
קריספי צ’יקן כמו באמריקה. צילום: רובי מיכאל

הערות

  • נשארו לכם שאריות עוף מתחילת המתכון? חתכו לקוביות שוות, הכניסו לטמפורה ותכינו צ׳יקן נאגטס בשמן החם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות