ארטיק מגנום ביתי

ארטיק מגנום ביתי בקלי קלות ומ-4 מרכיבים בלבד. מתכון מושלם של קרין גורן שיצנן לכם את הקיץ
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הווניל ומקציפים 5 שניות לאיחוד.
  2. ממלאים את תבניות המגנום ומכניסים מקל לכל ארטיק. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  3. לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.
  4. טובלים בקעריות עם התוספות, מחכים דקה להתקשות ומגישים, או שומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • אם אין תבנית מגנום, אפשר להשתמש בתבנית ארטיקים אחרת או בכוסות חד פעמיות
  • אם רוצים ציפוי דק וקשיח יותר, אפשר לדלל את השוקולד במעט שמן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2893.8 קק״ל 2893.8 קק״ל
פחמימות 383.0 גרם 383.0 גרם
שומן 124.8 גרם 124.8 גרם
נתרן 741.6 מ״ג 741.6 מ״ג
חלבון 54.9 גרם 54.9 גרם
סיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרם
שומן רווי 75.4 גרם 75.4 גרם
כולסטרול 204.0 מ״ג 204.0 מ״ג
סידן 1695.0 מ״ג 1695.0 מ״ג
ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 2596.3 מ״ג 2596.3 מ״ג
אבץ 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (3)

    Avatar
    אורלי ריינר

    כך זה יצא

    Avatar
    אורלי ריינר

    בואו בהמוניכם

    Avatar
    Foody Foody

    זה מה שיצא לי. הגיוני?

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody