את הלחמניות האלו חייבים להכין: לחמניות ממולאות בממרח קינדר של קרן אגם!

לחמניות אווריריות ורכות ממולאות בממרח קינדר שלא תצליחו להפסיק לזלול! תגידו יפה להתראות לסנדוויץ' עם שוקולד ותתכוננו להתמכר לגרסה המשודרגת של קרן אגם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

לחמניות

ציפוי

  • ביצה טרופה עם מעט מים

קישוט

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מערבבים קמח ושמרים יבשים מפעילים את המיקסר ובמהירות איטית מוסיפים סוכר, ביצה, שמן ומלח.
  2. מוסיפים את המים באיטיות, ייתכן ולא תזדקקו לכל כמות המים שבמתכון, ולשים במשך 8-10 דקות עד לקבלת בצק גמיש וחלק הנפרד מדפנות הקערה.
  3. מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת, מגלגלים אותו בקערה שיצופה בשומן מכל הצדדים, מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומניחים להתפחה כשעה וחצי עד שעתיים.
  4. מוציאים את האויר מהבצק, ומחלקים אותו ל-12 חלקים שווים. מרדדים כל עיגול בצק על משטח עבודה מקומח, מניחים כפית גדושה מהמלית באמצע ומורחים במרכז.
  5. מגלגלים לצורת לחמנייה ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  6. מתפיחים את הלחמניות שוב לחצי שעה, ובינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מברישים את הלחמניות בביצה, מפזרים גבישי סוכר, ואופים כ-15-20 דקות עד שהלחמניות שחומות.

    אופים עד שהלחמניות שחומות. צילום: קרן אגם
    אופים עד שהלחמניות שחומות. צילום: קרן אגם

  8. הכי כייף לזלול חם חם מהתנור!
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 210.9 קק״ל 2530.3 קק״ל
פחמימות 32.3 גרם 387.3 גרם
שומן 6.0 גרם 72.6 גרם
נתרן 1307.9 מ״ג 15695.0 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 60.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.0 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 10.2 גרם
כולסטרול 42.3 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 11.1 מ״ג 133.4 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 7.7 מ״ג
אשלגן 62.1 מ״ג 744.7 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody