
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל3 שעות ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
שוקולד
-
1/2 כוס שוקולד מריראו שוקולד חלב, קצוץ דק
להגשה
-
לא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מרפדים את התבניות בנייר אפייה.
- מקציפים במהירות גבוהה בקערת המיקסר את החלבונים, הסוכר ואבקת הסוכר לפחות 5 דקות (עד שמתקבל קצף יציב מאד ומבריק). מוסיפים לאט לקצף את השוקולד הקצוץ (תוך כדי הקצפה) לערבוב קצר.
- בעזרת כף מעבירים מהקצף לתבנית האפייה בכל מיני צורות (מעין ענני קצף מנוקדים שוקולד) ומכניסים את התבנית/ות לתנור ל-3 שעות לפחות. מכבים את התנור ומשאירים את המרנג להתקרר עוד כשעה וחצי לפחות בתנור (אפשר גם כל הלילה).
- כשהמרנג יבש וקשה לחלוטין אורזים בקופסא אטומה לחלוטין ושומרים עד לשימוש. אפשר להקפיא.
- אפשר לפזר מעט אבקת קקאו מלמעלה בהגשה.
ואפשר גם בלי השוקולד…
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
374.3
קק״ל
748.6
קק״ל
פחמימות
50.5
גרם
101.0
גרם
שומן
0.0
גרם
0.0
גרם
נתרן
160.5
מ״ג
321.0
מ״ג
חלבון
5.5
גרם
11.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.0
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
4.4
מ״ג
8.8
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
0.2
מ״ג
אשלגן
82.8
מ״ג
165.6
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובות (12)
טעים מאוד
הילדים שלי יעופו על זה
יאמי נראה טעים ביותר אכין עם הילדים תודה