בואו עננים! ענני מרנג עם שברי שוקולד

פינוק מושלם לא רק לילדים - ענני מרנג פריכים ומתוקים עם שברי שוקולד בפנים. נשנוש כייפי בפני עצמו שיכול גם לשדרג קינוחים ועוגות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

מרנג

שוקולד

להגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מרפדים את התבניות בנייר אפייה.
  2. מקציפים במהירות גבוהה בקערת המיקסר את החלבונים, הסוכר ואבקת הסוכר לפחות 5 דקות (עד שמתקבל קצף יציב מאד ומבריק). מוסיפים לאט לקצף את השוקולד הקצוץ (תוך כדי הקצפה) לערבוב קצר.
  3. בעזרת כף מעבירים מהקצף לתבנית האפייה בכל מיני צורות (מעין ענני קצף מנוקדים שוקולד) ומכניסים את התבנית/ות לתנור ל-3 שעות לפחות. מכבים את התנור ומשאירים את המרנג להתקרר עוד כשעה וחצי לפחות בתנור (אפשר גם כל הלילה).
  4. כשהמרנג יבש וקשה לחלוטין אורזים בקופסא אטומה לחלוטין ושומרים עד לשימוש. אפשר להקפיא.
  5. אפשר לפזר מעט אבקת קקאו מלמעלה בהגשה.
    ענני מרנג shutterstock
    ואפשר גם בלי השוקולד…

    לעוד מתכונים של יעל טל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 374.3 קק״ל 748.6 קק״ל
פחמימות 50.5 גרם 101.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 160.5 מ״ג 321.0 מ״ג
חלבון 5.5 גרם 11.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 4.4 מ״ג 8.8 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 82.8 מ״ג 165.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    אתי בן הרוש

    אפשר לרשום בכמויות למשל כמה ביצים וכמה כפות סוכר ואבקת סוכר?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody