עוגת מרשמלו ברבי בלי אפייה
עוגת מרשמלו ברבי בלי אפייה! כל הרשת מלאה במתכוני ברבי מנצנצים, וורודים ומושלמים. אז כמובן שגם לנו יש אחד כזה, עוגת מרשמלו מהממת וטעימה בלי אפייה. בתיאבון!
עוגת מרשמלו ברבי בלי אפייה! כל הרשת מלאה במתכוני ברבי מנצנצים, וורודים ומושלמים. אז כמובן שגם לנו יש אחד כזה, עוגת מרשמלו מהממת וטעימה בלי אפייה. בתיאבון!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 901.0 קק״ל 901.0 קק״לפחמימות 206.7 גרם 206.7 גרםשומן 0.3 גרם 0.3 גרםנתרן 135.2 מ״ג 135.2 מ״גחלבון 18.4 גרם 18.4 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 3.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 74.0 מ״ג 74.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 234.2 מ״ג 234.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות901
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 901.0 קק״ל 901.0 קק״לפחמימות 206.7 גרם 206.7 גרםשומן 0.3 גרם 0.3 גרםנתרן 135.2 מ״ג 135.2 מ״גחלבון 18.4 גרם 18.4 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 3.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 74.0 מ״ג 74.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 234.2 מ״ג 234.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 901 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
20 גרם אבקת ג’לטין
-
300 גרם ריבת תות
-
150 מ"ל מים
-
1/2 כפית צבע מאכל ורודאופציונלי
אופן הכנה
- בסיר קטן שמים ריבת תות, מים ומערבבים עד לרתיחה.
- שמים בקערה את הריבה החמה ומוסיפים ג’לטין.
- מקציפים היטב עם מיקסר ידני של נינגיה במשך 15-10 דקות או עד לקבלת מרקם תופח וצמיגי מאוד.
- מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר ל3 שעות (לפחות).
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- בסיר קטן שמים ריבת תות, מים ומערבבים עד לרתיחה.
- שמים בקערה את הריבה החמה ומוסיפים ג’לטין.
- מקציפים היטב עם מיקסר ידני של נינגיה במשך 15-10 דקות או עד לקבלת מרקם תופח וצמיגי מאוד.
- מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר ל3 שעות (לפחות).
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן