< רקע נינג'ה

עוגת מרשמלו ברבי בלי אפייה

עוגת מרשמלו ברבי בלי אפייה! כל הרשת מלאה במתכוני ברבי מנצנצים, וורודים ומושלמים. אז כמובן שגם לנו יש אחד כזה, עוגת מרשמלו מהממת וטעימה בלי אפייה. בתיאבון!
עוגת מרשמלו ברבי בלי אפייה! כל הרשת מלאה במתכוני ברבי מנצנצים, וורודים ומושלמים. אז כמובן שגם לנו יש אחד כזה, עוגת מרשמלו מהממת וטעימה בלי אפייה. בתיאבון!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    901
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 901.0 קק״ל 901.0 קק״ל
    פחמימות 206.7 גרם 206.7 גרם
    שומן 0.3 גרם 0.3 גרם
    נתרן 135.2 מ״ג 135.2 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 74.0 מ״ג 74.0 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 234.2 מ״ג 234.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    901
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 901.0 קק״ל 901.0 קק״ל
    פחמימות 206.7 גרם 206.7 גרם
    שומן 0.3 גרם 0.3 גרם
    נתרן 135.2 מ״ג 135.2 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 74.0 מ״ג 74.0 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 234.2 מ״ג 234.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. בסיר קטן שמים ריבת תות, מים ומערבבים עד לרתיחה.
  2. שמים בקערה את הריבה החמה ומוסיפים ג’לטין.
  3. מקציפים היטב עם מיקסר ידני של נינגיה במשך 15-10 דקות או עד לקבלת מרקם תופח וצמיגי מאוד.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר ל3 שעות (לפחות).
עוגת מרשמלו ברבי בלי אפייה2
עוגת מרשמלו ברבי בלי אפייה. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות