בוקר מהחלומות עם לחמניות קוקוס מתוקות
רוצים לשדרג את הלחמניות הביתיות שלכם? לכו על לחמניות קוקוס מתוקות. לחמניות רכות ואווריריות, עם ארומה וטעם עדינים של קוקוס וחמאה מומסת
רוצים לשדרג את הלחמניות הביתיות שלכם? לכו על לחמניות קוקוס מתוקות. לחמניות רכות ואווריריות, עם ארומה וטעם עדינים של קוקוס וחמאה מומסת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 354.9 קק״ל 4258.5 קק״לפחמימות 44.8 גרם 537.2 גרםשומן 15.9 גרם 191.1 גרםנתרן 314.3 מ״ג 3771.0 מ״גחלבון 7.8 גרם 94.1 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.4 גרםשומן רווי 10.1 גרם 120.7 גרםכולסטרול 97.1 מ״ג 1165.7 מ״גסידן 18.4 מ״ג 221.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 127.4 מ״ג 1528.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות355
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 354.9 קק״ל 4258.5 קק״לפחמימות 44.8 גרם 537.2 גרםשומן 15.9 גרם 191.1 גרםנתרן 314.3 מ״ג 3771.0 מ״גחלבון 7.8 גרם 94.1 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.4 גרםשומן רווי 10.1 גרם 120.7 גרםכולסטרול 97.1 מ״ג 1165.7 מ״גסידן 18.4 מ״ג 221.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 127.4 מ״ג 1528.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 355 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
אופן הכנה
- מחממים קרם קוקוס במיקרוגל או בסיר קטן, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו לישה, מוסיפים סוכר ושמרים, מערבבים ומתסיסים 3-4 דקות.
- מוסיפים לקערה קמח, ביצים ומלח ומערבבים במהירות נמוכה כ-2 דקות עד שהחומרים מתאחדים.
- מגבירים את מהירות המיקסר ולשים 6-7 דקות נוספות, עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.
- מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה, או עד להכפלת הנפח.
- לשים את הבצק שתפח כדי להוציא את האוויר ומחלקים ל-12 חלקים שווים.
- יוצרים כדורים ומניחים בתבנית גדולה משומנת קלות במרווחים בין כדור לכדור. מכסים ומתפיחים שנית כ-30-40 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מברישים את הלחמניות בביצה ואופים כ-25 דקות, או עד להשחמה יפה.
- מברישים את הלחמניות המוכנות בחמאה מומסת ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים קרם קוקוס במיקרוגל או בסיר קטן, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו לישה, מוסיפים סוכר ושמרים, מערבבים ומתסיסים 3-4 דקות.
- מוסיפים לקערה קמח, ביצים ומלח ומערבבים במהירות נמוכה כ-2 דקות עד שהחומרים מתאחדים.
- מגבירים את מהירות המיקסר ולשים 6-7 דקות נוספות, עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.
- מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה, או עד להכפלת הנפח.
- לשים את הבצק שתפח כדי להוציא את האוויר ומחלקים ל-12 חלקים שווים.
- יוצרים כדורים ומניחים בתבנית גדולה משומנת קלות במרווחים בין כדור לכדור. מכסים ומתפיחים שנית כ-30-40 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מברישים את הלחמניות בביצה ואופים כ-25 דקות, או עד להשחמה יפה.
- מברישים את הלחמניות המוכנות בחמאה מומסת ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
ואוו הלחמניות יצאו מושלמות!!!!!!!!!!!!
נראה רעיון מעולה לשלב קוקוס בלחמניה, חייבת לנסות